Za krátky čas tretia nehoda pri odbočke do ekoparku

Len minulý týždeň sme písali o tom, že po uvoľnení protipandemických opatrení a s tým spojenou zvýšenou návštevnosťou k oddychu určených zariadení sa v krátkom čase odohrali dve dopravné nehody na ceste prvej triedy z Piešťan na Drahovce. Prešlo iba pár dní a v utorok 1. júna na mieste odbočenia do ekoparku sa udiala už tretia nehoda.

Po dopravnej nehode pod Červenou vežou jeden z účastníkov ušiel. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Podľa našich informácií na odbočujúce auto do ekoparku nestihol reagovať vodič dodávky a do vozidla vrazil. Následne do dodávky narazilo ďalšie auto. Okrem škôd na motorových vozidlách utrpela pri dopravnej nehodenie zranenie jedna osoba.

V uplynulom týždni však piešťanskí profesionálni hasiči zasahovali aj pri ďalších dvoch nehodách. Jedna sa odohrala v stredu na výjazde z Krakovian v smere na Čachtice. Zrazili sa pri nej dve autá a dve osoby utrpeli ľahšie zranenia.

Nehoda s útekom účastníka z inkriminovaného miesta sa udiala v obci Banka pod Červenou vežou v piatok 4. júna, kde sa zrazili dve motorové vozidlá. Tie síce na mieste ostali, ale jedna osoba – podľa všetkého vodič – tam nezotrvala. 

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila