Doprajte vlasom tú najlepšiu starostlivosť

  • Inzercia
  • 5. júna 2021, 09:00

Priznajte sa, ako veľmi ste sa tešili na to, keď si budete môcť zase sadnúť do kaderníckeho kresla? Na dlhé mesiace nám, bohužiaľ, nebolo dopriate sa profesionálne o ne starať. Pevne dúfajme, že tieto temné časy sú za nami a do kaderníctiev už budeme môcť chodiť bez obmedzení. Starostlivosť o vlasy ale nekončí finálnym dotykom kaderníka, musíte sa totiž o ne starať pravidelne a s kvalitnou vlasovou kozmetikou aj doma.

Zdroj obrázka: MillaF / Shutterstock.com

U odborníkov na vlasy

Koronakríza zasiahla mnohých podnikateľov, kaderníkov nevynímajúc. Ak aktuálne hľadáte nových vlasových profesionálov, ktorí sa vám budú starať o korunu krásy a máte možnosť dochádzať do Bratislavy, určite by ste mali navštíviť salón DonnaUomo, kde odídete s vlasmi podľa vašich predstáv. Odborníci vo svojom obore vám poskytnú starostlivosť, ktorú vaše vlasy potrebujú po dlhej odmlke ako soľ.

Poraďte sa, ako na to

Ako sme už povedali, o vlasy sa musíte starať pravidelne, pretože jedna návšteva u kaderníka za štvrť roka vás nezachráni. Dajte si však pozor na chyby v starostlivosti o vlasy a konzultujte vašu rutinu s kaderníkom. Poradí vám, aká kozmetika je vhodná na váš typ vlasov a vysvetlí vám aj spôsob a frekvenciu ich umývania. Nie vždy je úplne potrebné umývať vlasy na dennej báze a už vôbec nie používať kozmetiku. Niekedy stačí prúd vlažnej vody na osvieženie a vlasovú kozmetiku môžete používať len raz či dvakrát do týždňa. Stačí sa informovať.

Majte na pamäti to, že do vlasovej kozmetiky by ste mali investovať a dbať na jej kvalitu. Nenechajte sa odradiť vyššou cenou, pretože profesionálne výrobky vám spravidla vydržia dlhšie ako bežná drogéria. Väčšinou stačí omnoho menšie množstvo, ktoré stačí aplikovať ku korienkom a prúdom vody zmyje zvyšok dĺžky vlasov. Výhodná je kozmetika v zľave, pri ktorej neuberáte na kvalite, ale zároveň uľavíte aj svojej peňaženke.

Zdroj obrázka:

MillaF / Shutterstock.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava