Pôrodnica napokon v Piešťanoch zostáva

  • Piešťany / Región
  • 26. mája 2021, 11:18

Včerajšie informácie ohľadom rušenia pôrodníckeho oddelenia v piešťanskej Nemocnici A. Wintera už sú neaktuálne. Pôrodnica vydala v stredu 26. mája prostredníctvom svojho Facebooku stanovisko, v ktorom informuje, že funguje bez obmedzení.

Pôrodnica vo svojom stanovisku uviedla, že naďalej prijíma pacientky na pôrody a cisárske rezy. Rovnako ďalej realizuje predpôrodnú starostlivosť vo forme CTG vyšetrení. 

Dala tiež, že od júna bude naplno realizovať gynekologickú operatívu a zákroky. „Všetky pacientky, ktoré mali kvôli Covid-19 odloženú operáciu sa môžu prísť objednať na operáciu,“ dopĺňa oddelenie.


Aktualizované o vyjadrenie riaditeľa Štefana Kóňu:

„Vedenie Nemocnice Alexandra Wintera n. o. v Piešťanoch informuje širokú verejnosť, že po náročných rokovaniach sa podarilo  stabilizovať počet lekárov novorodeneckého oddelenia.

Ich akútny nedostatok bol príčinou ohrozenia prevádzky oddelenia pôrodnice, ktorý mohol vyústiť až do dočasného pozastavenia jej činnosti.

Sme si vedomí, že avizované ukončenie prevádzky pôrodnice spôsobilo najmä u budúcich mamičiek vlnu nespokojnosti spojenú s množstvom obáv.

Za vzniknutú  nepríjemnú situáciu sa všetkým  mamičkám ospravedlňujeme a uisťujeme ich, že vynaložíme maximálne úsilie, aby chod pôrodnice v Piešťanoch zostal aj naďalej bezproblémový.

Prajeme Vám všetko dobré a kolektív našich lekárov a sestier sa teší na stretnutie s Vami.“

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof