Čo si pri plánovaní svadby nenechávať na poslednú chvíľu?

  • Inzercia
  • 26. mája 2021, 09:00

Spolu s postupným uvoľňovaním opatrení týkajúcich sa hromadných podujatí môžeme očakávať, že svadobná sezóna bude naozaj nabitá, keďže všetky páry, ktoré museli svoj veľký deň odložiť kvôli pandémii, ho budú chcieť konečne zrealizovať. Ak patríte medzi takéto páry aj vy, máte o dôvod naviac nenechávať si všetko na poslednú chvíľu.

Autor: Myronovych / Shutterstock.com

Aj svadobné obrúčky potrebujú čas

Priestory na hostinu, fotograf, DJ alebo kapela, to všetko treba mať rezervované s dostatočným predstihom, keďže aj v dobe „predcovidovej“ zvykli napríklad niektorí fotografi hlásiť vybookovanú ďalšiu sezónu už na jeseň. Nielen však rezerváciu priestorov, či zabezpečenie „personálu“ na svadbu treba riešiť zavčasu.

Ani záležitosť akou sú obrúčky nevybavíte zo dňa na deň tým, že prídete do zlatníctva a rovno kúpite také, ktoré sa vám budú najviac pozdávať. Rátajte s niekoľkými týždňami na výrobu kvalitných svadobných obrúčok na mieru. Na oplátku budete mať obrúčky, ktoré budú skvelo vyzerať, sadnú vám ako uliate a aj ženích bude tú svoju s radosťou nosiť aj po svadbe a nielen počas nej.

Zažiarte svojim úsmevom

Obzvlášť nevesty myslia na každý detail, pokiaľ ide o to ako budú vyzerať na svadobných fotkách. Ale veď kto by nechcel mať dokonalú pamiatku na svoj svadobný deň. Nie je to len o krásnych svadobných šatách, skvelom účese a dokonalom make-upe.

Aby ste mali na svadobných fotkách aj žiarivé úsmevy, myslite pred svadbou na vybielenie svojich zubov. Ak ste sa teraz zdesili ďalších výdavkov súvisiacich so svadbou, nebojte sa. Nemusíte utekať k svojmu zubárovi. Bielenie zubov môžete uskutočniť aj doma a naviac tým ušetríte, keďže bieliace pásiky na domáce bielenie sú lacnejšie ako bielenie u zubára. Ibaže by ste mali zubára so skvelými cenami, v tom prípade nám pošlite na neho kontakt.

Nemusíte sa báť, žeby ste si takýmto spôsobom poškodili zuby. Bieliace pásiky obsahujú rovnaké ingrediencie aké používajú zubári. Sú tak bezpečné a jednoduché na použitie. Viditeľné výsledky dosiahnete už po troch dňoch používania.

Samozrejme, pre naozaj žiarivý úsmev budete potrebovať jeden až niekoľko týždňov, preto nato myslite dostatočne včas pred svadbou. A ak si chcete biely chrup udržať aj po svadbe, skvelým doplnkom k pásikom sú bieliace pasty, ktoré sú ideálne na udržiavanie už vybielených zubov.

Zdroj obrázka:

Autor: Myronovych / Shutterstock.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda