Chcete mať pod kontrolou firemný vozový park? Zabezpečte GPS monitoring

Viaceré podnikateľské subjekty si bez firemného vozového parku nevedia predstaviť svoje podnikanie. Kým mnohé firmy investujú do luxusných značiek automobilov, viaceré si vystačia s klasickými značkami automobilov.

Autor: metamorworks / Shutterstock.com

Je v podstate na vás, aké vozidlá zabezpečíte. Problémom viacerých podnikateľov je ale veľmi rýchle znehodnotenie samotného firemného vozového parku.

Ak chcete mať pod kontrolou firemný vozový park, zabezpečte si GPS monitoring.

STOP zneužívaniu firemných áut na súkromné účely

Akonáhle budú vozidlá z vášho firemného vozového parku využívať GPS lokátor, zabránite zneužívaniu firemných vozidiel na súkromné účely. Viacerí zamestnanci, ktorí mali možnosť využívať firemné vozidlá a naďalej ich využívajú, mohli a môžu zneužívať tieto vozidlá aj na súkromné účely.

Autá sa nevyužívali len na pracovné cesty, ale aj na súkromné účely, čo výrazne znižovalo životnosť viacerých súčiastok. Autá sa tak rýchlejšie opotrebovali, ako by sa mali, čo automaticky zvyšovalo investície podnikateľa do renovácie, udržiavaní vozového parku. Vďaka GPS lokátorovi ale viete zistiť aktuálnu polohu firemných vozidiel a viete si ich tak odkontrolovať, či sa skutočne nezneužívajú na súkromné účely.

Prečo sa oplatí GPS monitoring?

Pri GPS monitoringu sa jedná o investíciu naviac, preto je pochopiteľné, že podnikatelia zvažujú, či sa im práve GPS monitoring oplatí zabezpečiť. Je to však veľmi praktická pomôcka, ak chcete mať prehľad, kde sa ktoré vozidlo nachádza.

Ak si zvolíte GPS monitoring od spoľahlivej firmy, počítajte s výrazným znížením nákladov na prevádzku vozidla, so zjednodušením administratívy, ale aj s neustálym vývojom. Vďaka automatickému generovaniu knihy jázd odbremení vodičov od ručného vypisovania.

Najdôležitejšie je, že autá vydržia výrazne dlho v dobrom stave a vyhnete sa kúpe karosárskych dielov po krátkodobom používaní vozidiel. Karosárske diely sa budú musieť po čase kúpiť. Kúpia sa však výrazne neskôr, keď budete mať firemný vozový park pod kontrolou.

Zdroj obrázka:

Autor: metamorworks / Shutterstock.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard