Plánujete zariaďovať kancelárske priestory? Poradíme vám, čo rozhodne nepodceniť

  • Inzercia
  • 22. mája 2021, 17:00

Každý podnikateľský subjekt veľmi dobre vie, že už v začiatkoch svojho podnikania potrebuje reprezentatívne kancelárske priestory. V týchto kancelárskych priestoroch sa bude stretávať so stálymi obchodnými partnermi, ale aj s tými potencionálnymi, preto je dôležité, aby boli tieto priestory moderne zariadené a hlavne reprezentatívne.

Autor: ImageFlow / Shutterstock.com

Ak teda plánujete zariaďovať kancelárske priestory úplne od základov, poradíme vám, čo rozhodne nepodceniť.

Kvalitný podklad pod podlahu

Ak plánujete pri kancelárskych priestoroch modernizovať od základov, čiže od podlahy, skôr, ako si vyberiete vhodnú podlahovú krytinu, treba zabezpečiť kvalitný podklad pod podlahu. Kvalitný podklad pod finálnu vrstvu podlahy vám nebude v budúcnosti spôsobovať problémy s podlahovými krytinami. Dobré podložie finálnej vrstvy podlahy dokáže predĺžiť životnosť samotnej podlahy. Vyhnete sa nerovnostiam a tým aj vŕzganiu podlahy a praskaniu (v prípade, že sa rozhodnete pre dlažbu). Kvalitný podklad získate, ak sa rozhodnete pre anhydritový poter. Liate podlahy z kvalitného anhydritu zabezpečia dokonalé podložie pre finálnu vrstvu podlahy.

Výškovo nastaviteľné kancelárske stoly a ergonomické stoličky

Pri zariaďovaní kancelárskych priestorov okrem kvalitného podkladu pod podlahu a samotnej podlahovej krytiny rozhodne nepodceňte výber kancelárskeho nábytku. Odporúčame vám do kancelárie nakúpiť moderné výškovo nastaviteľné kancelárske stoly a ergonomické kancelárske stoličky. Výškovo nastaviteľné stoly umožnia zamestnancovi, ktorý stôl využíva, nastaviť si výšku pracovnej plochy podľa svojej potreby. Čo sa týka ergonomických stoličiek, tie majú tvarovanú sedaciu časť a kvalitné opierky hlavy a rúk. Vyberajte také, ktoré umožňujú nastaviť si výšku sedacej časti a majú otočné kolieska.

Pri skladaní a manipulácii s kancelárskym nábytkom nebudú potrebné pracovné montérky. Pracovné montérky ale budú potrebné rozhodne pri pokladaní podlahy, či napríklad pri inštalácii kancelárskeho osvetlenia.

Zdroj obrázka:

Autor: ImageFlow / Shutterstock.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard