Kráľa výtlkov nahradil nový asfalt

Pred niekoľkými týždňami sme upozorňovali vodičov, ale aj cyklistov na množstvo výtlkov, ktoré sa v Piešťanoch nachádzajú. Desiatky jám „zalepili“ pracovníci Služieb mesta Piešťany, pričom tie väčšie kusy vozoviek nechali opraviť dodávateľsky.

Namiesto krátera je dnes na časti Jozefskej ulice nový asfalt. (Autor: am)

Výtlk, ktorý sme trochu nadnesene nazvali kráľ výtlkov, na Jozefskej ulici je minulosťou. Nielenže dlho špatil Malý Floreát, ale bol taký hlboký, že prejsť po ňom autom bolo veľmi nepríjemné. Vodiči si nikdy nemohli byť istí, že sa ulicou prevezú bez ujmy na kolese či náprave.

Nejaký čas bola táto časť ulice vyfrézovaná a stále len veľmi ťažko zjazdná. V súčasnosti je však konečne opravená a znova bezpečná pre autá, motocykle i bicykle. Na ulici sa nachádzajú ešte ďalšie jamy, ale ani zďaleka nedosahujú také rozmery ako spomínaný kráľ výtlkov.

Opravu tejto časti Jozefskej, teda miesto, kde sa ulica križuje s Hlbokou, realizovala firma TKO Ekopress II – Ľubomír Kutan. Za vynovenú komunikáciu, ale aj za nový asfalt na Vysokej a Kupeckého zaplatili Služby mesta Piešťany takmer 12 500 eur.

Dodávateľsky sa prostredníctvom tejto firmy realizovali aj ďalšie obnovy ciest. Rekonštrukcia asfaltu v dvoch častiach pri poliklinike stála vyše 14-tisíc eur a oprava Ružovej ulice vyšla na necelých 9500 eur.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Monika, zajtra Ingrida