Kedy značku z cesty odstránia, nevedno

Mobilné dopravné značenie z odbočovacieho pruhu križovatky Krajinskej cesty s Bratislavskou v Piešťanoch mal kraj odstrániť už po skončení zimnej údržby. Onedlho sa končí máj a značka je stále na svojom mieste.

Mobilné dopravné značenie je na križovatke Krajinská-Bratislavská umiestnené už mesiace. (Autor: am)

„Mobilné dopravné značenie je umiestnené na poškodenom kanalizačnom poklope, aby nedošlo k ohrozeniu bezpečnosti vodičov a k poškodeniu ich vozidiel. Oprava poruchy sa uskutoční hneď po ukončení obdobia zimnej údržby,“ informovala nás Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja, ktorá spravuje Krajinskú cestu, a to ešte koncom januára, keď sme sa o značku zaujímali. Neskôr túto informáciu špecifikovali, že rekonštrukciu majú naplánovanú na koniec marca. „S jej realizáciou začneme v dohľadnej dobe, nakoľko obdobie zimnej údržby sa končí 15. marca, respektíve 31. marca,“ priblížili nám v marci zo Správy a údržby ciest TTSK.

Odvtedy však značka stojí na svojom mieste bez akýchkoľvek zmien. Kedy sa jej niekoľkomesačné, respektíve už azda aj ročné pôsobenie na ceste skončí, nevedno. Na otázku, čo sa deje, či ide naozaj len o kanalizačný poklop, alebo je problém väčší, a preto nie je možné ho hneď vyriešiť, sme odpoveď nedostali napriek tomu, že sme sa informovali ešte začiatkom minulého týždňa.

Odpoveď pre všetkých vodičov, ktorí sa dennodenne už niekoľko mesiacov pýtajú, kedy konečne nebudú musieť obchádzať mobilné značenie na križovatke, nemáme. Zostáva však dúfať, že leto tam značka naozaj nestrávi. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Monika, zajtra Ingrida