Šikovní pomocníci do každej domácnosti

  • Inzercia
  • 1. mája 2021, 08:00

Rýchla doba si vyžaduje inovatívne riešenia aj v prípade dopravných prostriedkov, ktoré nám každodenne uľahčujú život. V poslednej dobe veľa ľudí po celej zemi postupne prepadáva trendu elektrických skútrov a elektrobicyklov. Dôvody sú úplne zjavné. Málo námahy, ekologickejšia možnosť, veľa úžitku, zábavy a spomienok.

Zdroj obrázka: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Ekologický spôsob dopravy

Elektrický skúter je ideálny parťák do ulíc počas letných, slnečných mesiacov. Samozrejme, tohto pomocníka môžete prevetrávať aj počas teplejšej jari či jesene, a aj za dažďa, no nezabúdajte na zvýšenú opatrnosť a pršiplášť. Takéto skútre majú oproti klasickým niekoľko výhod.

Vaša jazda bude plynulo tichá. Elektrický skúter navyše nemá spaľovací motor, čo znamená, že jazdíte ekologicky s ohľadom na životné prostredie. Prvotná investícia spravidla býva vyššia, no nabitie batérie na 100 % vás bude stáť v priemere menej ako jedno euro. Najlepšie je, že môžete vlastniť elektrický skúter bez vodičáku, no na rýchlu jazdu ihneď zabudnite. Takéto skútre majú rýchlosť obmedzenú len na 25 km/hod.

Nebudete na to sami

Elektrobicykle sú taktiež určené na zábavu a cestovanie, no určite sa nedajú popísať takpovediac bez roboty ako elektrické skútre. Tento typ bicykla však uvíta každý, pre koho je bežné bicyklovanie náročné a potrebuje asistenciu.

Výhoda spočíva v tom, že vám e-bike pomôže navýšiť vašu silu o pohon elektromotora. Takúto pomoc si môžete navyše regulovať sami vďaka jednoduchému ovládaniu. Dbajte na poriadny výber, nenechajte sa odradiť zdĺhavým porovnávaním a hľadaním.

Aj v tomto prípade ide o vyššiu prvotnú investíciu, preto nezabudnite pozerať aj na test elektrobicyklov jednotlivých značiek a ich parametrov. Bude to váš spoločník do slnečných dní, ale aj do blata.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava