Prinášame vám 4 základné typy kabeliek, ktoré by mala vlastniť každá žena

  • Inzercia
  • 28. apríla 2021, 11:00

Každá žena so sebou nosí veľa vecí. Od tých základných ako mobil, peňaženka kľúče, až po špecifickejšie ako napríklad kozmetická taštička, balzam na pery, slnečné okuliare. Samozrejme ak sa chystá do práce, vecí bude mať pravdepodobne viac. Aké kabelky by ste mali nájsť vo svojom šatníku, aby ste si vždy mohli správne vybrať na danú príležitosť?

Zdroj obrázku: MoustacheGirl / Shutterstock.com

Hoci niektoré ženy preferujú ruksaky, stále väčšina žien obľubuje skôr kabelky. Jedno aj druhé je úplne v poriadku. Zatiaľ čo ruksaky majú väčšinou stále ten istý tvar, len rôznu veľkosť, o kabelkách sa to povedať nemá. Ukážeme vám preto 4 typy štýlových kabeliek, ktoré sa vám budú určite hodiť.

1. Veľká kabelka

Môže byť látková, kožená alebo plátenná. Tieto tašky využijete dennodenne, pretože sa do nich zmestí naozaj veľa vecí. Zmestí sa vám do nej nákup. Využijete ju na výlete, ak nakupujete veľa suvenírov, a tiež je skvelá pre mamičky, ktoré potrebujú mať pri sebe veľa vecí pre bábätko.

2. Crossbody kabelka

Crossbody alebo kabelka cez plece patrí k tým najobľúbenejším typom. Je veľmi praktická, zmestí sa vám do nej pomerne veľa vecí, záleží od jej veľkosti. Najväčšou výhodou je, že ruky máte voľné. Do kvalitnej crossbody kabelky sa určite oplatí investovať. Ďalšou výhodou je, že sa vám hodí k nohaviciam, ale aj k šatám.

3. Kabelka do ruky

Menšie štýlové kabelky určite využijete na viaceré príležitosti. Hodia sa ku každému oblečeniu a je skvelá, ak so sebou potrebujete len zopár vecí. Nezaberie veľa miesta a väčšinou sa k nej predáva aj nejaká retiazka alebo pás, ktorý si k nej pripevníte a môžete si ju dať na rameno.

4. Aktovka

Ak nosíte do práce veľa papierov, aktovka by vám mohla pomôcť. Nič sa vám v nej nepokrčí a budete pôsobiť profesionálnym dojmom. Navyše, kvalitné aktovky vám vydržia celé roky.

Chceli by ste si kúpiť krásnu novú kabelku,no nechcete do nej príliš investovať? Nezúfajte, na trhu dnes nájdete množstvo lacných kabeliek, ktoré sú rovnako krásne ako tie drahšie. Vyberte si tú, ktorá sa vám páči najviac!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 1. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund