Superliga: Piešťanci v domácom prostredí nezvíťazili

Sobotné zápasy Niké Superligy – Special edititon priniesli množstvo gólov, jednoznačné víťazstvá, prekvapenia ale aj gól brankára. Výber Piešťan však vydarený víkend nemal, s výberom Bratislavy remizovali 4:4 a s Trenčínom prehrali jednoznačne 0:6.

V sobotu sa v areáli PFK Piešťany opäť hrala Superliga v malom futbale. © SZMF

Piešťany dohnali trojgólové manko proti Bratislave

Bratislavskému výberu vyšiel na výbornú úvod duelu, keď už v piatej minúte viedli 2:0. Gólovo sa presadili Haladej a Blažej. Piešťany sa v útoku trápili, naopak Bratislava na čo siahla, to im vyšlo. V 15.minúte Haladej zvyšoval už na 3:0. V 19.minúte to však padlo už aj na druhej strane. Gól zaznamenal Sládek. V 29.minúte ešte hattrick uzavrel bratislavský útočník Haladej. Potom však hrali Piešťany ako vymenené.  V 32.minúte sa najskôr presadil piešťanský  hráč Hikel. O päť minút bol rozdiel v skóre už len jednogólový, keď sa presadil Pyšný. Zápasový rezultát a vyrovnanie na konečných 4:4 zabezpečil Filin. Výsledok 4:4 znamenal zisk prvého bodu v súťaži v tomto ročníku pre Piešťany. Bratislava po výhre z decembra mala po remíze z úvodného zápasu dňa na konte 4 body.

Hráč Piešťan Miroslav Kotula: V úvode to bolo z našej strany opatrné, bojazlivé a ležérne. Mali sme tam však pred prvým aj druhým inkasovaným gólom šance, ktoré sme však nepremenili. Platilo pravidlo nedáš – dostaneš. Druhý polčas bol však z našej strany výborný. Povedali sme si, že treba pridať a zabrali sme ako tím. Začalo nám to padať, mali sme šťastie. S výsledkom je však je len polovičná spokojnosť, keďže sme chceli vyhrať.

Kanárik Trenčína proti Piešťanom a gól brankára

Trenčínu vyšiel ich druhý zápas v rámci dňa na výbornú, keď sa rehabilitovali po prehre s Trnavou. V 14.minúte otvoril skóre Habaník.  O sedem minút zvyšoval na 2:0 Držík. V druhom polčase padli ešte štyri góly, všetky do siete Piešťan. Postupne sa presadili dvakrát Klemens a po góle pridali Držik a brankár Kopčan. Trenčín tak zvíťazil jednoznačne 6:0 a zaknihoval prvú výhru v tomto ročníku. Treba však poznamenať, že výborný výkon v bráne predviedol Kopčan, ktorý zabránil viacerým vyloženým príležitostiam Piešťan.

Hráč Piešťan Filip Korec: Je to sklamanie. Prvý polčas sme tlačili, snažili sme sa, ale perfektný brankár Trenčína veľa pochytal. Klesli sme po tom na morálke, keď sme inkasovali góly z protiútokov.

Zdroj: SZMF

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín