Jasná – ideálne miesto na oddych pre celú rodinu

  • Inzercia
  • 25. apríla 2021, 18:00

Cestovanie do zahraničia bude pravdepodobne aj tento rok limitované. Cestovanie ako také už bude iné ako pred pandémiou.
Ak ale preferujete dovolenku na Slovensku a chceli by ste podporiť cestovný ruch, vyberte si dovolenku práve v Jasnej. Jasná je ideálne miesto na oddych pre celú rodinu.

Zdroj obrázka: Autor: Kayo / Shutterstock.com

Možnosť výberu ubytovacieho zariadenia

Ak máte malé deti, určite oceníte súkromie. V Jasnej nájdete rôzne ubytovacie zariadenia – od malých penziónov, rodinných apartmánov, až po luxusné hotelové izby. Možnosť výberu ubytovacieho zariadenia nahráva práve tým, ktorí neplánujú dovolenku vopred a rezervujú takpovediac na poslednú chvíľu. Každý modernejší hotel v Jasnej ponúka okrem moderného vybavenia hotelových izieb aj krásne výhľady na nízkotatranskú prírodu.

Dostupnosť k ubytovacím zariadeniam a celkovo do Jasnej je bezproblémová. Nachádza sa v Demänovskej doline, konkrétne v jej samom závere a dostanete sa sem od Liptovského Mikuláša.

Turistika, wellness, prechádzky

Jasná je ideálne miesto na oddych pre celú rodinu. Medzi najčastejšie aktivity, ktorým sa venujú dovolenkári práve v tomto stredisku, patria predovšetkým turistika, wellness a prechádzky po celej Demänovskej doline. Kým pri klasických prechádzkach po stredisku Jasná vám postačia dámske mikiny, legíny/tepláky a pohodlné tenisky, vo vyššej nadmorskej výške na turistike budete rozhodne potrebovať turistickú obuv, turistickú bundu a pokrývku hlavy.

Máte možnosť okrem prechádzky okolo ľadovcového Vrbického plesa prejsť si hrebeň Nízkych Tatier a navštíviť známe vrcholy Nízkych Tatier – Ďumbier, Chopok a Dereše.

Po dobrej turistike a prechádzke dobre padne hotelový wellness. Nie všetky hotely ho majú, ale väčšina áno.

Ak idete aj s deťmi, rozhodne nevynechajte Demänovské jaskyne – Demänovskú jaskyňu Slobody a Demänovskú ľadovú jaskyňu. Druhá menovaná je dokonca jedna z najstarších známych jaskýň v Európe. Mnohí Slováci ani netušia, že v Demänovskej doline máme takýto unikát.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 10. mája. Tento deň je Svetovým dňom pohybu ku zdraviu. Meniny má Viktória.
  • 10.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Plánovaná už raz odkladaná udalosť Natrime si svoje mesto sa v sobotu 4. mája uskutočnila v dopoludňajších hodinách. Iniciatíva vznikla…
  • 10.05.2024, 00:01
  • Piešťany / Spravodajstvo
sobota, 11. mája 2024
Meniny má Blažena, zajtra Pankrác