Tipy na modernizáciu panelákového bytu

  • Inzercia
  • 23. apríla 2021, 17:00

Väčšina panelákových bytov v ponuke realitných kancelárií vyžaduje výraznejšie rekonštrukcie. Nájdeme dokonca aj také, ktoré majú pôvodné umakartované jadro a je teda nutná jeho výmena za murované.

Zdroj obrázka: Autor: Dariusz Jarzabek  / Shutterstock.com

Ak plánujete modernizáciu panelákového bytu, ponúkame vám zaujímavé tipy na modernizáciu panelákového bytu.

Obklad z travertínu

Ak chcete modernizovať panelákový byt, odporúčame vám dať si obložiť trebárs stenu v predsieni, alebo stenu v obývačke kvalitným obkladom. Istú dávku luxusu a kvalitné prevedenie vám prináša práve travertín. Ak si objednáte obklad z nadčasového travertínu, máte istotu, že tento nádherný prírodný kameň, z ktorého sa vyrába nielen obklad, ale aj dlažba, vám domácnosť krásne modernizuje. Vďaka jeho nadčasovosti sa z neho budete môcť tešiť roky.

Je to produkt prírody a v tom tkvie tajomstvo jeho veľkého úspechu.

Praktické posuvné dvere

Ak máte problém s miestom, odporúčame vám namiesto klasických interiérových dverí investovať do praktickejších posuvných dverí. Tie nezaberajú tak veľa miesta, čiže sú užitočným riešením šetrenia priestoru.

Ak vo vašom byte máte staršie interiérové dvere, ktoré si zaslúžia výmenu, skúste ich nahradiť práve posuvnými dverami.

Obrazová stena

Obrazy sú peknou dekoráciou každej miestnosti. Ak ale chcete modernizovať svoj panelákový byt, skúste si vytvoriť tzv. obrazovú stenu. Tá pekne vynikne na menšej stene v obývačke, ale napríklad aj v spálni nad čelom manželskej postele.

Obrazovú stenu si vytvoríte z obrazov rôznych veľkostí. Teraz momentálne letia prírodné motívy obrazov a rôzne nápisy, či mottá.

Nové koberce

Aj nové koberce príjemne spestria a oživia byt. Skúste vymeniť predovšetkým koberec v obývačke a v kuchyni. V kuchyni pod jedálenský stôl umiestňujte väčší krátkovlasý koberec v prírodných farbách, ideálne v kombinácii hnedej a inej výraznejšej farby.

V obývačke pod konferenčným stolíkom si môžete dovoliť aj dlhovlasé (huňaté) koberce, ideálne s geometrickými vzormi v neutrálnych farbách.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof