Niektoré výtlky opravili

Minulý týždeň sme v Piešťanskom týždni uverejnili tri fotografie výtlkov na piešťanských cestách. Dobrá správa – jeden z nich je opravený, z ďalšieho vznikla oprava celej križovatky.

Na križovatke ulíc Jozefská a Hlboká v Piešťanoch sa nachádzal „kráľ výtlkov“. Miesto čaká väčšia oprava. (Autor: am)

Výtlk na Slnečnej ulici pracovníci Služieb mesta Piešťany (SMP) promptne zaplátali. Na križovatke Jozefskej ulice s Hlbokou bola vozovka počas víkendu zatiaľ vo fáze prípravy na opravu, keď z veľkej časti odstránili asfalt a označili lokalitu dočasným dopravným značením.

SMP tiež prostredníctvom mesta informovali, že do začiatku minulého týždňa opravili takmer 90 výtlkov s celkovou plochou 71,55 metrov štvorcových, na ktoré sa spotrebovalo 4925 kilogramov asfaltovej zmesi. Menšie výtlky pritom podľa týchto informácií opravujú pracovníci zo strediska údržby SMP sami a opravu jám väčších rozmerov realizuje dodávateľská firma.

S opravami výtlkov SMP naďalej pokračujú, a tak bude na radosť vodičov i cyklistov lepšie zjazdných ciest v Piešťanoch pribúdať.

0 Shares

Najnovšie správy

Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Svetozár, zajtra Gizela