Čo nepodceniť pri plánovaní svadby?

  • Inzercia
  • 21. apríla 2021, 13:00

Minuloročná sezóna bola poznačená pandémiou koronavírusu a aj keď tohtoročná svadobná sezóna ešte nezačala, toto leto vyzerá nádejne.

Autor: Wedding and lifestyle  / Shutterstock.com

Ak plánujete svadbu, určite si uvedomujete, že plánovanie si vyžaduje dostatok času. Je potrebné vybaviť veľké množstvo vecí, záležitostí a preto sa odporúča nenechávať si plánovanie na poslednú chvíľu. Čo ale nepodceniť pri plánovaní svadby?

Výber miesta, kde sa bude konať hostina

Pri plánovaní svadby nepodceňte predovšetkým výber miesta, kde sa bude konať svadobná hostina. Budúce nevesty majú už pred svadbou predstavu, kde by sa mala konať svadobná hostina. Ak patríte k takýmto nevestám, v prvom rade si obvolajte tieto miesta a dohodnite si stretnutie priamo s majiteľmi.

Pri plánovaní svadby budete musieť pravdepodobne robiť kompromis, a to buď sa budete striktne držať konkrétneho dátumu a prispôsobíte tomu výber miesta, alebo si vyberiete miesto a prispôsobíte termín svadby práve miestu. Všetko závisí od toho, či uprednostníte skôr miesto, kde sa bude konať hostina, alebo konkrétny termín.

Miesto vyberajte vždy v primeranej vzdialenosti od úradu/kostola, kde prebehne obrad.

Plánovanie svadobnej hostiny bude na vás a na partnerovi, preto nezabúdajte na obhliadku priestorov ísť aj s partnerom. Rozlúčku so slobodou vám ale poriešia vaši kamaráti/ kamarátky.

Výber svadobných prsteňov

Výber svadobných prsteňov je tiež potrebné riešiť včas. Nakupovať ich niekoľko mesiacov pred svadbou nemá zmysel. Prsty vám môžu ešte zhrubnúť a prstene jednoducho na prsty nedáte.

Najprv je potrebné spraviť si prieskum klenotníctiev na základe ponuky. Viaceré klenotníctva majú internetové stránky, kde si budete môcť pozrieť aktuálnu ponuku, čo napríklad bude vyhovovať najmä v tomto období obmedzení týkajúcich sa koronavírusu.

Ak si na základe ponuky vyberiete klenotníctvo a vyberiete si aj konkrétny model svadobných prsteňov, informujte sa koľko týždňov bude trvať výroba na mieru a kedy stačí svadobné prstene objednávať.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof