Aký praktický darček kúpiť svojmu priateľovi alebo manželovi?

  • Inzercia
  • 20. apríla 2021, 13:40

Niekedy sa môžete dostať do situácie, kedy už nebudete vedieť vymyslieť darček pre svoju polovičku. Keď sa ho spýtate, čo by si prial, povie vám, že nič nepotrebuje. Či už ich človek potrebuje alebo nie, praktické darčeky vždy nájdu svoje miesto. Sú preto vhodným darčekom pre všetkých, ktorí si nepotrpia na narodeninové prekvapenia.

Zdroj obrázku: margostock / Shutterstock.com

Pre mužov sú skvelým praktickým darčekom rôzne pánske košele. Sú jednoduchým, klasickým a veľmi viacúčelovým kúskom. Existuje veľa druhov košieľ na rôzne príležitosti. My sme vybrali štyri typy košieľ, ktoré by nemali chýbať v žiadnom pánskom šatníku.

1. Obleková košeľa

Každý muž si raz za čas oblieka oblek, a preto potrebuje minimálne jednu pánsku elegantnú košeľu. Tento typ košele by mal byť „na telo“, teda mal by presne sedieť. Golier by mal stáť pekne rovno. Dĺžka košele by mala zodpovedať tomu, aby sa dala zapraviť.

2. Formálna košeľa

Tento typ košele sa využíva hlavne pri pracovných stretnutiach, pohovoroch. Sú to typické kancelárske košele. Ak sa váš partner nebojí farieb, môžete mu namiesto klasickej bielej kúpiť napríklad modrú alebo šedú.

3. Vzorovaná košeľa

Rozšírte košeľovú zbierku a kúpte svojmu partnerovi nejakú peknú vzorovanú košeľu. Väčšinou sa predávajú bavlnené a sú to teda príjemné mäkké košele, v ktorých sa dá ísť na prechádzku alebo do kina.

4. Neformálna košeľa

Pri neformálnych košeliach myslite na štýl, ktorý sa vašej polovičke páči. Neformálne košele môžu byť aj väčšie, skrátka ide o to, aby sa v nich daná osoba cítila pohodlne. Príkladom môže byť červená károvaná košeľa.

Ak by ste nevedeli, akú veľkosť máte kúpiť, a predsa sa chystáte kúpiť novú košeľu, pozrite sa na veľkosť košieľ, ktoré má váš partner doma. Poprípade sa ho nenápadne spýtajte, ktorá z košieľ sa mu dobre nosí a vy mu môžete kúpiť podobnú.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof