DNI ZLIAV v DOMOSS sa začínajú a vy nakúpite produkty vybraných značiek so špeciálnymi zľavami

  • Inzercia
  • 19. apríla 2021, 08:00

Opäť prichádzajú DNI ZLIAV v DOMOSS a vy počas nich môžete ušetriť pri nákupe vybranej bielej a čiernej techniky, záhradného nábytku či vybavenia do kúpeľne v eshope www.domoss.sk. Čakajú na vás špeciálne ceny či okamžité zľavy v košíku.

(Autor: domoss)

Na čo všetko sa môžete tešiť?

DNI ZLIAV prinášajú vo zvýhodnených cenách vybrané domáce spotrebiče ako práčky, sušičky bielizne, umývačky riadu, chladničky, mrazničky, odsávače pár, vstavané spotrebiče, ale aj sety spotrebičov obľúbených značiek Bosch, LG, Samsung, Beko, Mora, Whirlpool, Gorenje či Faber. Navyše môžete vyhrať voucher v hodnote 500 eur na nákup záhradnej techniky podľa vášho výberu, ak si zakúpite akýkoľvek model z radu práčok Beko, ku ktorému navyše ako darček získate prací gél Ariel na pol roka zadarmo.

Určite si vyberiete aj z domácich pomocníkov do kuchyne, na upratovanie či produktov osobnej hygieny od Philips, DeLonghi, Krups, ETA, iRobot a iných.

Počas DNÍ ZLIAV nakúpite výhodne aj televízory, tlačiarne, bluetooth slúchadlá, reproduktory, ale i ďalšie zaujímavé produkty v tejto kategórii. Pripravili sme pre vás ponuku od značiek Samsung TV, Philips TV, LG TV, Hisense, Epson, JBL či Niceboy a Xiaomi.

Jarné lúče už pomaly lákajú nielen na práce v záhrade, ale aj oddych na terase či balkónoch. Načerpajte energiu v nových záhradných sedeniach a kreslách nemeckej značky Blumfeldt, ktorá je novinkou v sortimente.

Renovujete alebo zariaďujete kúpeľňu? Počas DNÍ ZLIAV v DOMOSS môžete výhodne nakúpiť nielen vodovodné batérie, ale aj sprchové kúty či vane od renomovaných značiek Grohe, Hansgrohe, Kaldewei, Ravak, Duravit, ale aj ohrievače vody od Stiebel Eltron a Ariston.

Svoje objednávky môžete realizovať bezpečne online z pohodlia domova v eshope www.domoss.sk a kuriérom si ich nechať doručiť priamo k vám domov alebo si ich vyzdvihnúť priamo v predajniach OC DOMOSS v Piešťanoch.

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava