Havrani chcú v máji odštartovať prípravu, ak to opatrenia dovolia

  • Hokej / Spravodajstvo / Šport
  • 5. apríla 2021, 08:00

Väčšina športových klubov, s výnimkou profesionálnych, sa už dlhší čas nemôže spoločne pripravovať ani hrať zápasy. Výnimkou nie sú ani hokejisti HK Havrani Piešťany, ktorí by v týchto dňoch práve finišovali súťažnú sezónu, no tá sa už niekoľko mesiacov nekoná a hokejoví mládežníci sa musia pripravovať individuálne.

Mladí piešťanskí hokejisti sa už dlhšie pripravujú len individuálne. (Autor: HK Havrani)

„V prvom rade sa chcem poďakovať rodičom a deťom, ako dokázali zareagovať na situáciu spojenú s koronavírusom, ktorá nás každého zasiahla. Na meniace sa tréningové podmienky od normálneho tréningového procesu, cez skupinové tréningové tréningy na ľade, neskôr skupinové tréningové jednotky na suchu až po online tréningy cez aplikáciu ZOOM,“ uviedol v správe na oficiálnom facebookovom profile klubu šéftréner klubu Radoslav Kolník.

„Online tréningy v domácich podmienkach budú pokračovať minimálne do Veľkej noci, kde budeme čakať na opatrenia, aké nadstaví vláda. Ak to bude možné a opatrenia to dovolia, v apríli máme v tých najsmelších plánoch trénovať aspoň skupinovo na suchu. Ak to situácia ešte nedovolí, naďalej sme pripravení na pokračovanie online tréningov,“ doplnil bývalý hokejista.

„V mesiaci máj chceme regulárne začať letnú prípravu na novú sezónu 2021/22 už minimálne skupinovými tréningmi alebo ideálne klasickým tréningom v kolektíve, ktoré všetkým deťom veľmi chýbajú,“ prezradil Kolník smelé plány smerom k začiatku prípravy na budúcu sezónu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav