Dnes sa mení mapa okresov podľa COVID automatu

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 5. apríla 2021, 09:32

Od dnes sa opäť mení mapa okresov podľa COVID automatu. Situácia sa mierne zlepšila, tento týždeň je v najrizikovejšom stupni 10 okresov, čo je oproti minulému týždňu o 4 menej. Vo štvrtom stupni varovania, teda v čiernej farbe, je desať okresov, v bordovej 52 a v červenej 17 okresov. Okres Piešťany zostáva naďalej bordovým okresom. V regióne je na tom najlepšie do červena vyfarbený okres Trnava.

(Autor: korona.gov.sk)

Čierne okresy

Čadca, Ilava, Krupina, Kysucké Nové Mesto, Lučenec, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Poltár, Poprad a Trenčín.

Bordové okresy

Bánovce nad Bebravou, Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Bardejov, Bratislava I- IV, Brezno, Bytča, Detva, Dolný Kubín, Dunajská Streda, Galanta, Gelnica, Hlohovec, Humenné, Levoča, Liptovský Mikuláš, Malacky, Martin, Michalovce, Námestovo, Partizánske, Pezinok, Piešťany, Považská Bystrica, Prešov, Prievidza, Púchov, Revúca, Rimavská Sobota, Rožňava, Ružomberok, Sabinov, Šaľa, Senec, Senica, Skalica, Snina, Sobrance, Stará Ľubovňa, Trebišov, Turčianske Teplice, Tvrdošín, Veľký Krtíš, Vranov nad Topľou, Žarnovica, Žiar nad Hronom, Žilina a Zvolen.

Červené okresy

Kežmarok, Komárno, Košice I – IV, Košice-okolie, Levice, Medzilaborce, Nitra, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Stropkov, Svidník, Topoľčany, Trnava a Zlaté Moravce.

Zdroj: korona.gov.sk
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav