Potešiť svoju polovičku môžete len tak, nemusíte čakať na sviatok

  • Inzercia
  • 1. apríla 2021, 08:00

Tieto dni, ktoré trávime doma sa nám môžu zdať priam nekonečné. Každodenné rutiny a stereotypy, ktoré sa nemenia. Možno ste si všimli, že vaša drahá polovička nemá posledné dni dobrú náladu. Vy jej ju však môžete zlepšiť! Milá pozornosť v podobe darčeka sa nemusí dávať len na narodeniny alebo Vianoce.

Zdroj obrázku: Iryna Inshyna / Shutterstock.com

Poviete si, že obchody sú zatvorené, a že darčeky nemáte kde kúpiť? Nezúfajte. Existujú mnohé internetové obchody, na ktorých môžete vybrať nejaký darček a doručený vám bude priamo domov. Dnes vám prezradíme niekoľko dobrých tipov na darčeky, ktoré určite nesklamú.

Zameriame sa darčeky pre mužov, ktoré je niekedy ťažšie vymyslieť. Poďme na to:

1. Milovník áut

V prípade, že je váš priateľ alebo manžel milovníkom áut, určite ho poteší napríklad držiak telefónu na volant alebo skladovací organizér do kufra. Potešiť ale môžu aj ponožky s námetom áut či vyhrievaný masážny poťah.

2. Milovník dobrého jedla

Kvalitnou čokoládou určite nič nepokazíte. Ak si chcete spraviť doma príjemný večer, môžete ako darček kúpiť dobré víno. Ak sa váš manžel ráno ani nepohne bez kávy, môžete mu kúpiť jednak jeho obľúbenú kávu, ale napríklad aj pekný cestovný hrnček – termohrnček. Ak si skôr vychutnáva večer pohár piva, môžete mu kúpiť pivný pohár s vtipným motívom.

3. Milovník športu

Zamyslite sa nad tým, aký šport vašu polovičku najviac baví a skúste kúpiť darček s motívom toho športu. Ak by to bol napríklad futbal, môžete kúpiť malý stolný futbal alebo futbalovú loptu. Ak rád pláva, môže to byť permanentka na plaváreň.

4. Workoholik

Workoholika by mohlo potešiť príjemné kreslo, v ktorom sa dobre sedí alebo podložka pod notebook. Rovnako je dobrým tipom aj vtipná soška. Ak je váš manžel do noci v práci, mohol by oceniť kvalitný kávovar alebo kanvicu.

Pri výbere darčeka sa predovšetkým riaďte tým, čo má ten druhý rád, hoci vám sa daná vec až tak páčiť nemusí.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav