Do Piešťan sa vracia ikonický Ikarus

  • Piešťany / Spravodajstvo / Šport
  • 1. apríla 2021, 11:14

Povestná „pätnáska“ sa vráti po rokoch do mesta, avšak slúžiť bude už len výlučne florbalistom na výjazdy za zápasmi. Ešte nie je úplne hotový polep klubového autobusu, ale k dokončeniu zostáva už len pár dní. Výber kvalitného autobusu zabezpečovala spoločnosť Ba-Nán s.r.o.

(Autor: FB FBC Páv)

Konateľ Andrej si výber skutočne pochvaľuje slovami: „Podvozok je úplne zdravý, neni o čom! Veľa dielov máme aj u nás s tatom na dielni, tak keby niečo tak neni problém, spravíme.“

Vyspovedali sme pár ľudí z tímu, čo na túto novinku hovoria a reakcie boli vskutku pozoruhodné.

Nádejný vodič autobusu Edo: „Ako čerstvý vodič som už mal možnosť vyskúšať si jazdu na harmonike a pociťujem iba miestami nerovnosť dráhy šaltpák a trošku tvrdšiu spojku na môj vkus, ale teším sa na spoločné kilometre.“

„Toto je konečne tá poctivá umelá koženka s kvalitným tapacírom!“ nechal sa počuť hlavný tréner Pávov.

Juraj P., ktorý nechce byť menovaný, sa pre zmenu vyjadril, že kedysi na pôvodnej trase z Trajana do mesta rád obtŕhaval molitan zo sedačiek a je zvedavý ako si s tým poradí už teraz vo vyššom veku. Michal B., ho doplil s tým, že lepil žuvačky pod sedačky. Filip F. zobral tyč, ktorej sa bežne pridržiavate v autobuse a pripevnil si ju k vysávaču. Odvtedy pri upratovaní dočiahne do všetkých kútov.

Oliver a Matúš, ako vzorní hráči, si už obsadili miesto vpredu pri dverách. Vraj, chcú byť prví v hale. Beny obsadil stredový kruh harmoniky a Riči štandardne pospáva na posledných piatich sedadlách. Veríme, že táto novinka sa ujme a autobus bude dlho slúžiť.

Matúš Kromholc

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava