Relax a zútulnenie príbytku v jednom? Pomôže galantéria

  • Inzercia
  • 30. marca 2021, 17:00

Veľa voľného času otvára miesto pre kreatívne tvorenie. Takéto tvorenie môže pozitívne vplývať aj na vaše duševné zdravie a celkovú pohodu. Niektorí ľudia obľubujú tvorenie ako určitú formu relaxu. Môže ísť naozaj o hocičo – maľovanie, háčkovanie, modelovanie, skladanie papiera do origamov, vyšívanie či pletenie a štrikovanie.

Zdroj obrázka: Bubulakovo.sk

Nechajte sa inšpirovať na každom kroku

Inšpiráciu ponúkajú kreatívne internetové blogy, stránky, sociálne siete, ale aj papierové časopisy a magazíny. Dokonca vás môže inšpirovať aj galantéria e-shop, kde vás môžu osloviť jednotlivé materiály, farebné prevedenia látok, či nové ihlice alebo všakovaké gombíky. Nápadom sa medze nekladú a dokonca nemusí tvorenie zabaviť len vás, ale aj vaše ratolesti.

Všetko na jednom mieste

Bubulákovo je moderný slovenský internetový obchod, ktorý sa pýši prehľadnosťou a veľkým, rozmanitým výberom. Prezentujú sa mottom „obchod plný lásky k šitiu“ a je to naozaj pravda. Jednajú veľmi ochotne a rýchlo. Objednávky sú kvalitne balené a zároveň vkladajú dnu kúsok srdca a pozitívnej energie. V e-shope nájdete obrovskú ponuku látok v rôznych cenových variáciách, rozmanité potreby na šitie, ale aj najnovšie trendy v galantérnom sortimente.

Novinky v trendoch

Móda sa neustále stráca a znovu objavuje, neplatí to len v módnom priemysle, ale aj v interiérových doplnkoch. Macramé sa objavilo v Číne 500 rokov pred naším letopočtom a vďaka moreplavcom sa rozšírilo do celého sveta. Toto umenie spočíva v ručnom viazaní rôznorodých geometrických vzorov z prírodných či umelých látok bez využívania háčikov či ihiel. Je to naozaj jednoduché a zvládne to každý, dokonca aj deti. Môžete vytvoriť doslova čokoľvek  – držiaky na kvetináče, hojdacie siete či obrázky.

Výsledok je nádherný a zapadne takmer do každého interiéru, stačí trošku fantázie a voľného času.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava