Zatraktívnite predaj cez eshop a vyťažte z toho maximum

  • Inzercia
  • 29. marca 2021, 18:00

Obchodné prevádzky sú stále zatvorené a firmy sa tak musia sústrediť predovšetkým na online predaj. Tie firmy, ktoré mali pred pandémiou rozbehnutý eshop, nemusia robiť nejaké výraznejšie zásadné zmeny. Tie, ktoré mali kamenné prevádzky, boli nútené hľadať spôsob, ako v tejto ťažkej pandemickej dobe prežiť.

Foto: William Potter / Shutterstock.com

Ak podnikáte aj v online priestore, zatraktívnite predaj cez eshop a vyťažte z toho maximum.

Zvýšte svoje šance v Google

Ak chcete zatraktívniť predaj cez eshop, musíte byť v prvom rade viditeľní. Jedine tak dokážete zvýšiť návštevnosť, ktorá sa potom odzrkadlí aj na tržbách. Odporúčame vám staviť na istotu v podobe PPC reklamy. Google Ads PPC reklama je najvýkonnejší reklamný formát súčasnosti. Vďaka nemu sa dostanete na vyššie pozície v Google za pomerne krátku dobu. Akonáhle zvýšite svoje šance vo vyhľadávači Google, máte tak šancu zatraktívniť vaše podnikanie a váš eshop. Návštevnosť bude uspokojivá, čo sa odzrkadlí aj na tržbách.

Motivujte zákazníkov k nákupu výhodnými zľavami

Keďže v terajšej pandemickej situácii sme väčšinou odkázaní na nakupovanie online, je potrebné zákazníkov motivovať k nákupu. Ak chcete zatraktívniť predaj cez eshop, motivujte zákazníkom k nákupu výhodnými zľavami. Môžu to byť zľavy tipu „ak nakúpite nad určitú sumu, získate x% zľavu z celého nákupu“.

Takýmto niečím zákazníkov zaručene pritiahnete na váš eshop, nakoľko vás uprednostnia pred konkurenciou. V tejto ťažkej dobe je potrebné byť viditeľní a ponúknuť zákazníkovi kvalitné produkty za výhodné ceny. Nezáleží na tom, či predávate profesionálne termovízie, alebo dámske a pánske oblečenie, musíte byť viditeľní a mali by ste zákazníkov motivovať výhodnými zľavami.

Okrem toho, že sa posuniete na vyššie pozície v Google a motivujete zákazníkov k nákupu práve výhodnými zľavami, skúste popracovať na skvalitnení popiskov k produktom, ktoré predávate a keď tak, skúste nanovo nafotiť produkty. Jediná možnosť, ako sa bližšie dozvedieť o produkte a bližšie si ho pozrieť, je práve cez eshop, preto to rozhodne nepodceňujte.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín