Repasované, takmer ako nové

  • Inzercia
  • 28. marca 2021, 16:00

Kvalitné výpočtové zariadenia nemusia mať len veľké firmy s miliónovými ziskami, ale aj tie menšie, ktoré zamestnávajú len zopár pracovníkov, no je pre nich dôležité, aby mali čo najlepšie zariadenia, na ktorých sa dá dobre pracovať.

Foto: BongkarnGraphic / Shutterstock.com

Treba myslieť aj na tých menších

Mnoho malých a stredných podnikov má problém investovať do novej techniky. Niekedy to ale nie je nutné. Ak sa to týka počítačov, je tu isté riešenie, ktoré ušetrí mnoho starostí, ale aj financií. Repasované počítače nie sú síce nové, ale môžu byť rovnako výkonné. Na rozdiel od počítačov z druhej ruky sú tieto vyčistené zvonka aj zvnútra, súčiastky, ktoré boli slabé či úplne nefunkčné sú vymenené za novšie, či dokonca úplne nové, takže zariadenie funguje rovnako dobre, ako keď bolo kupované prvýkrát. Kupujúci sa nemusí báť ani možných škrabancov, pretože firmy, ktoré sa zaoberajú repasovaním odkupujú len zariadenia v dobromstave. Výkonnosť počítačov je závislá na tom čo má vo vnútri krabice, preto si nezabudnite vyberať svoje budúce zariadenia na základe všetkých parametrov a nebojte sa opýtať ani to, ktoré súčiastky bolo potrebné vymeniť, aby bol počítač ako nový.

Kto sa tomu najlepšie rozumie?

Na Slovensku je mnoho firiem, ktoré sa tejto práci venujú, ale len veľmi málo má tak dobré recenzie a toľko skúseností ako Technimax. Zameranie sa na značku Dell je obrovská výhoda, pretože sa jedná o skvelú značku, ktorá funguje niekoľko rokov s rovnako dobrým výkonom ako na začiatku. Je dôležité povedať si už na začiatku o aké zariadenia a počítače máte záujem a aké nároky na ne budete mať. Podľa toho si môžete vybrať z ponuky, prípadne firme rovno napísať a dohodnúť si možné všetky detaily. Nemusíte sa ani trápiť odvezením, pretože kúpená technika vám bude už do dvoch dní doručená na vašu adresu!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava