Značka z Krajinskej má konečne zmiznúť

Niektoré samosprávy, respektíve jej organizácie, už začali opravovať diery vo vozovkách, ktoré sa počas zimy nahromadili na cestách. A keďže už nastal čas opráv výtlkov, zaujímalo nás, či už je čas aj na opravu poklopu na Krajinskej ceste v Piešťanoch. Odpoveď vodičov poteší.

Značka je na Krajinskej ceste už mesiace, občas ju ktosi odloží na chodník. (Autor: am)

Už dlhé mesiace vodiči obchádzajú mobilné dopravné značenie na Krajinskej ceste, ktoré sa nachádza v odbočovacom pruhu križovatky v smere jazdy od centra na sídlisko Adama Trajana. Značka sa nachádza na okraji pruhu, no i tak miestami mierne komplikuje dopravu. Najmä väčšie a širšie vozidlá ju musia pozorne obchádzať, čím čiastočne zasahujú do vedľajšieho pruhu, prípadne spomaľujú dopravu.

„Mobilné dopravné značenie je umiestnené na poškodenom kanalizačnom poklope, aby nedošlo k ohrozeniu bezpečnosti vodičov a k poškodeniu ich vozidiel. Oprava poruchy sa uskutoční hneď po ukončení obdobia zimnej údržby,“ informovala nás Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja, ktorá spravuje Krajinskú cestu, ešte koncom januára, keď sme sa o značku zaujímali.

No a keďže v tejto dobe už vidno pracovníkov plátať diery na cestách, chceli sme vedieť, kedy sa končí zimná údržba u trnavskej správy ciest. „Túto rekonštrukciu máme naplánovanú a s jej realizáciou začneme v dohľadnej dobe, nakoľko obdobie zimnej údržby sa končí 15. marca, respektíve 31. marca,“ priblížili nám z Trnavského kraja.

Pre radosť vodičov to vyzerá tak, že v najbližšej dobe by sa značka z Krajinskej cesty konečne mala stať minulosťou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav