Zatvárať miestnosti môžete aj štýlovo a moderne

  • Inzercia
  • 27. marca 2021, 12:00

Dnes sa dá už takmer všetko kupovať na internete. Je to výhodnejšie, kvalitnejšie a samozrejme sa tiež môžete cez online chat opýtať všetko, čo vás zaujíma. V prípade, že nemáte žiadne otázky, tak za vami nikto zbytočne nechodí a nepýta sa vás stále dookola, čo potrebujete. Máte lepší prehľad a väčší výber, pretože sa nemusíte obmedzovať len na vaše okolie a počet predajní. To, že nakupujete na internete, neznamená len to, že za niečo zaplatíte a presne to isté vám príde aj domov. Sú tu aj výrobky, ktoré potrebujú mať presne toľko centimetrov, koľko chcete, takže si objednáte výrobok, ktorý bude vyzerať čo najpresnejšie a bude prispôsobený len pre vás. Jedným z takých výrobkov sú aj dvere.

Foto: Neil Podoll / Shutterstock.com

Potrebné súkromie

Sú miestnosti najmä v menších bytoch, kde potrebujete ušetriť každý jeden centimeter priestoru. No dvere vám v tom nepomáhajú, pretože sa otvárajú na stranu, ktorá vám nevyhovuje. Samozrejme, možností je veľa, ale chcete mať byt stále dostatočne moderný, intímny a priestranný? Výbornou alternatívou sú posuvné dvere, ktoré sa hodia na oddelenie niektorých častí miestností, no zároveň nechcete, aby tam bola trvalá prekážka. Vo väčších bytoch či domoch zase slúžia na rozdelenie jedálne od kuchyne alebo obývacích izieb. Takéto dvere sú kvalitné, moderné a veľmi praktické. Systémy sú najmä jednokrídlovédvojkrídlové, záleží na tom, ktoré sa hodia k vášmu domovu. 

Samozrejme môže ísť v niektorých prípadoch o stále odvážne interiérové zmeny. No aj pre tých konzervatívnejších sú tu stále moderné možnosti. Klasické interiérové dvere už nie sú len jednofarebné, lakované a lacno vyzerajúce. Môžete mať krásne, masívne drevené dvere, ktoré dodajú určitú noblesu vášmu domu. Dvere ale nemusia byť len drevené, ale aj z časti presklené. Nebojte sa, vo väčšine prípadoch sa jedná práve o matné sklo, ktoré je štýlovejšie.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava