Nekupujte len hotový nábytok, nechajte si ho vyrobiť

  • Inzercia
  • 25. marca 2021, 12:00

Neviete si rady s kúpou nábytku, pretože vás už nebaví všetko premeriavať a nakoniec sa aj tak rozčúliť, pretože chýba len niekoľko centimetrov? Nebojte sa, určite nie ste jediný. Jednoduchým aj keď trochu finančne náročnejším riešením je investícia do niečoho kvalitnejšieho, čo vám vydrží rozhodne niekoľko rokov, a taktiež aj zvýši cenu nehnuteľnosti.

Foto: Dzhafarov Eduard / Shutterstock.com

Mať doma svoj originál

Mnoho slovenských firiem ponúka veľmi kvalitné drevené výrobky. Nábytok nie je výnimka. Výroba nábytku má u nás naozaj skvelú tradíciu, a preto by ste sa mali porozhliadnuť po nábytku vyrobenom len pre vás. Každý kus, ktorý sa vyrobí je originál, a preto sa nemusíte báť, že by ste mali rovnaké kusy nábytku ako vaši susedia, kamaráti či rodina. Kvalitné drevo, ktoré farbu si môžete vybrať a nie sa len uspokojiť s takou, ktorá je práve na sklade v nejakom obchodnom dome. Lepšie úložnépriestory a hlavne presne vypočítané miery, aby vám v jednotlivých izbách neprekážali. Určite sú, v prípade menších bytov, vítané aj vaše súkromné nápady a vylepšenia, aby ste ušetrili čo najviac priestoru.

Firma, ktorá vyrába nábytok si vás vypočuje, navrhne čo najlepšie možnosti a potom, ak sa vám všetko bude páčiť a budete súhlasiť, spustí sa výroba a vy už len čakáte na svoj nový nábytok. Niekedy to samozrejme môže trvať dlhšie, záleží aj na počte miestností a komplikovanosti objednávky, ale rozhodne nebudete ľutovať. Cit pre interiérový dizajn nemusia mať len architekti a profesionálni dizajnéri, ale každý človek. Najmä ak ide o jeho vlastný domov, kde trávy niekoľko hodín denne. Kde spí, je, relaxuje a baví sa. Zakázané nie je nič a nevadí ak sa vám páčia výrazné pastelové farby alebo decentné tmavé drevo. Možné je vyrobiť takmer všetko a konečne si budete môcť povedať, že ste doma, pretože je zariadený podľa toho, ako ste si ho vysnívali.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel