Online objednávanie k lekárovi ako veľká výhoda počas pandémie

  • Inzercia
  • 24. marca 2021, 09:00

Pandémia koronavírusu ochromila celú spoločnosť. Žijeme v izolácii od svojich príbuzných, obmedzili sme kontakty na minimum, len kvôli ochrane zdravia svojich najbližších. To, ako sa situácia bude naďalej vyvíjať, nikto nevie vopred presne určiť, avšak niektoré veci, či je pandémia, alebo nie je, nesmieme zanedbávať. Ide o návštevy lekárov.

Foto: goodluz / Shutterstock.com

Aby sme sa však teraz vyhli preplneným čakárniam a zjednodušili si objednávanie k lekárovi, online objednávanie k lekárovi sa zdá byť ako dobrá možnosť.

Internetový portál, kde nájdete viacerých lekárov rôznej špecializácie

Na internete si máte možnosť vyhľadať portál, na ktorom nájdete lekárov rôznej špecializácie a z rôznych miest. Ak sa napríklad potrebujete objednať na neurológiu do Nových Zámkov, nebudete mať problém nájsť si lekárov – neurológov a vybrať si niektorý z voľných termínov.

Tento portál využíva čoraz viac lekárov. Šetrí im to čas a zaznamenávajú aj menší výpadok termínov. Výrazne sú tak odbremenené zdravotné sestry, ktoré objednávanie na konkrétne termíny buď osobne priamo v ambulancii, alebo po telefóne vybavovali.

Vyberiete si termín, ktorý vám vyhovuje

Častokrát sa práve pri objednávaní musíme uspokojiť s daným termínom, ktorý nám určí lekár. Ak ale využijete online objednávanie k lekárovi, sami si budete môcť vybrať termín, ktorý vám vyhovuje. Uvidíte všetky voľné termíny a na základe toho si vyberiete taký, ktorý vám vyhovuje. Akonáhle si zvolíte dátum a čas návštevy, vyplníte kontaktné údaje a potvrdíte rezerváciu, vy a aj lekár budete informovaní o rezervácii termínu e-mailom. Máte možnosť nájsť si urológiu v Nových Zámkoch, či endokrinológa v Bratislave, alebo rôzne iné ambulancie v iných mestách.

Okrem toho, že si vyberiete termín, ktorý vám vyhovuje, môžete sa objednávať odkiaľkoľvek a kedykoľvek vám to vyhovuje. Nemusíte riešiť žiadne ordinačné hodiny, tak ako v prípade telefonického, či osobného objednávania.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela