Mestská knižnica otvorená cez výdajné okienko

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 23. marca 2021, 08:06

Mestská knižnica mesta Piešťany dnes otvára svoje „dvere“ pre čitateľov. Fungovať bude v obmedzenom režime cez výdajné okienko.

Mestská knižnica sa v roku 2021 musí finančne uskromniť. (Autor: Supa)

Služby bude poskytovať v obmedzenom režime v pracovné dni v čase od 9.00 do 17.00 hodiny. Knihy bude možné vrátiť, výpožičky sa budú poskytovať na základe predchádzajúcej rezervácie. Objednávky zasielajte prostredníctvom rezervačného systému v online katalógu alebo e-mailom na info@kniznica.sk a dospele@kniznica.sk. Dostupnosť požadovaných kníh si môžete overiť v online katalógu. Po potvrdení objednávky pracovníkmi knižnice si budete môcť objednané tituly vyzdvihnúť.

Aj naďalej bude potrebné dodržiavať všetky v súčasnosti platné protiepidemické opatrenia. Pri vyzdvihovaní objednávky je potrebné mať respirátor FFP2 a mať so sebou certifikát o testovaní nie starší ako 7 dní alebo potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 nie staršie ako tri mesiace alebo potvrdenie o zaočkovaní.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav