Už zajtra otvárajú výdajné okienko knižnice!

Milovníci kníh, bakalári, diplomanti a všetci, ktorí túžobne čakali na možnosť vypožičania si literatúry, majú dôvod na radosť. Od utorka 23. marca piešťanská mestská knižnica otvára výdajné okienko.

Do knižnice medzičasom pribudlo množstvo knižných noviniek. Foto: FB Mestská knižnica mesta Piešťany

Zlepšujúca sa epidemiologická situácia teší aj priaznivcov literatúry. „Otvárame knižnicu cez výdajné okienko. Služby budeme poskytovať v obmedzenom režime v pracovné dni v čase od 9.00 do 17.00 hodiny,“ informovala piešťanská knižnica prostredníctvom svojich webstránok a facebookovej stránky koncom minulého týždňa.

Ako ďalej uvádzajú, knihy bude možné vrátiť a výpožičky budú poskytovať na základe predchádzajúcej rezervácie. Objednávky teda zasielajte prostredníctvom rezervačného systému v online katalógu alebo e-mailom na info@kniznica.sk a dospele@kniznica.sk. Dostupnosť požadovaných kníh si môžete overiť v online katalógu. Po potvrdení objednávky pracovníkmi knižnice si budete môcť objednané tituly vyzdvihnúť.

Bude potrebné dodržiavať všetky v súčasnosti platné protiepidemické opatrenia. Pri vyzdvihovaní objednávky je potrebné mať respirátor FFP2 a mať so sebou certifikát o testovaní nie starší ako 7 dní alebo potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 nie staršie ako tri mesiace, prípadne potvrdenie o zaočkovaní.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín