Obliekame sa na šport

  • Inzercia
  • 22. marca 2021, 11:00

Pandémia nám stále nedovoľuje navštevovať fitnescentrá, takže ak sa chceme udržať v dobrej kondícii, musíme aj naďalej cvičiť v domácich podmienkach. Kto však naozaj chce na sebe pracovať, musí sa vedieť vynájsť a tak si množstvo ľudí za posledný rok vybavilo svoje domácnosti rôznymi pomôckami na cvičenie, ktoré aspoň čiastočne nahrádzajú stroje vo fitkách. Netreba však zabudnúť na vhodné oblečenie, aby sme mali nielen s čím cvičiť, ale aj v čom cvičiť.

Zdroj foto: Dean Drobot / Shutterstock.com

Nohy v teple

Do letných horúčav ostáva ešte dosť času, takže nezaškodí si zaobstarať pohodlné pánske tepláky. Aby sme sa pri cvičení cítili pohodlne a nič nás neobmedzovalo pri pohybe, treba si zvoliť vyhovujúci strih podľa vlastných preferencií. Pri cvičení príde vhod, ak budú na spodku každej nohy tepláky stiahnuté, aby počas cvikov neviali a neobmedzovali nás.

Nepodceňujme posledné prejavy zimy

Našťastie situácia s pandémiou nie je (a dúfame, že ani nebude) tak zlá, aby sme si nemohli zacvičiť aj vonku, v prírode. Samozrejme individuálne a ideálne na miestach, kde nestretneme veľa ľudí. Nedajte sa však oklamať prvými jarnými lúčmi slnka. Tie síce príjemne hrejú, ale teploty vonku zatiaľ moc nezvyšujú. Dobre sa oblečte a k teplákom pridajte aj mikinu.

Pri pánskych mikinách máme na výber množstvo štýlov. Ak chceme byť chránení pred neočakávaným dažďom, volíme mikiny s kapucňou. Ak by nám naopak kapucňa skôr prekážala, nie je problém vybrať si mikinu bez nej. Tak isto si môžeme zvoliť, či chceme mikinu na zips, alebo bez zipsu.

Aj svoj štýl môžeme vyjadriť výberom mikiny. Od obyčajných jednofarebných, až po mikiny hrajúce všemožnými farbami, prípadne s rôznou potlačou.

Niekto možno bude tvrdiť, že dôležité je cvičenie samotné a nie to, čo má človek oblečené. Ak si ale spravíte radosť novým športovým oblečením, získate extra dávku motivácie. Budete predsa chcieť nové oblečenie čo najskôr vyskúšať pri poriadnej záťaži.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav