Poslanec Rybárik daroval respirátory tým najzraniteľnejším – dôchodcom

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 19. marca 2021, 00:01

Od 15. marca platí povinnosť nosiť respirátor FFP2 vo všetkých interiéroch okrem domácností. Poslanec Mestského zastupiteľstva v Piešťanoch Jaroslav Rybárik (NEKA) sa prostredníctvom svojej firmy Eko spotreba rozhodol darovať piešťanskej Jednote dôchodcov 3600 takýchto certifikovaných respirátorov.

Mestský poslanec Jaroslav Rybárik (vpravo) pri odovzdávaní 3600 respirátorov predstaviteľkám piešťanskej Jednoty dôchodcov. (Autor: Juraj Sedlák)

„Naša firma dodáva tieto respirátory starostom obcí v piešťanskom regióne za minimálnu maržu. Tí ich nakupujú pre svojich dôchodcov. Aj preto som sa z vlastnej iniciatívy rozhodol pomôcť i piešťanským dôchodcom a verím, že inšpirujem ďalších podnikateľov,” povedal nám Jaroslav Rybárik pri odovzdávaní daru.

Jednota dôchodcov bude distribuovať respirátory svojim členom osobne a do schránok. V prípade záujmu o respirátory FFP2 ju neváhajte kontaktovať. V Piešťanoch žije približne 6000 dôchodcov a Rybárikova iniciatíva čiastočne supluje nečinnosť radnice v pomoci s respirátormi pre našich najzraniteľnejších.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava