Aké šperky kombinovať k jarným dámskym outfitom?

  • Inzercia
  • 16. marca 2021, 19:00

Aj keď teploty stále nevyzerajú príliš jarne, marec je prvý jarný mesiac a pomaly, ale isto začíname vyťahovať zo šatníkov jarné oblečenie. Prirodzene, čím skôr sa chceme zbaviť hrubých zimných búnd a teplých dámskych kabátov. Rána však bývajú veľmi chladné a počasie v tomto prechodnom období netreba podceniť.

(Autor: Maria Markevich / Shutterstock.com)

Najmä ženy si dávajú záležať na kombinácii jednotlivých kúskov oblečenia a chcú si k týmto outfitom zladiť aj šperky. Aké šperky ale kombinovať k jarným dámskym outfitom?

Dámsky kabát, chinos nohavice, blúzky a zlaté šperky

Prvý spomenutý jarný dámsky outfit je výlučne elegantný. Viaceré ženy túto kombináciu milujú, alebo si to vyžaduje ich práca a jednoducho ju musia nosiť.

Dámsky kabát zahreje v ranných hodinách, kedy sú teploty ešte pomerne nízke. Pod dámskymi kabátmi pekne vyniknú vzorované, ale aj jednofarebné dámske blúzky so zaujímavými detailami – s mašľami, či napríklad s ozdobnými gombíkmi na rukávoch.

Spodný diel by mali byť elegantné chinos nohavice, ktoré sa perfektne kombinujú s dámskymi poltopánkami na platforme.

Aký šperk ale kombinovať k tomuto jarnému dámskemu outfitu? Určite vám odporúčame zlaté šperky. Zlaté šperky sú takou klasikou medzi šperkami. Ich luxusný vzhľad a kvalitné prevedenie sa priam hodí k elegantným outfitom vhodným na oficiálnejšie príležitosti, či do práce v kancelárii.

Konkrétne k tomuto outfitu odporúčame doladiť zo zlatých šperkov predovšetkým zlaté náušnice a zlaté náhrdelníky.

Dlhý pletený kardigán, tenký bavlnený rolák, slim fit džínsy a diamantové prstene

Ďalším veľmi obľúbeným jarným dámskym outfitom je aj kombinácia dlhého pleteného kardigánu, tenkého bavlneného roláku a slim fit džínsov.

Dlhý pletený kardigán vás zahreje a prípade, že slniečko začne intenzívnejšie hriať, jednoducho si ho dáte dole a budete len v tenkom bavlnenom roláčiku a v slim fit džínsoch.

K takémuto outfitu odporúčame zladiť diamantové prstene. Jedinečný a originálny dizajn týchto prsteňov sa bude perfektne kombinovať k tomuto outfitu. Stačí jeden výraznejší dominantný šperk, ktorý tento outfit doladí. Diamantové prstene toto všetko spĺňajú.

Môžete si vybrať z prsteňov zdobených briliantmi, rubínmi, zafírmi, či napríklad z prsteňov zdobených smaragdmi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav