Oslávenkyňu Moravcovú potešili výkony zverencov i vnučky Karolínky

Počas plaveckých pretekov Veľká cena Slovenska oslávila narodeniny trénerka ŠPK Kúpele Piešťany, Darina Moravcová. Darček v podobe výborných výkonov jej nedali len jej plaveckí zverenci, ale aj vnučka Karolína spoza oceánu.

Darina Moravcová dostala k narodeninám kyticu od prezidenta SPF Ivana Šuleka. (Autor: SPF)

„Moje narodeniny už veľmi neprežívam, ale veľmi pekný darček som dostala od mojej vnučky, ktorá sa stala majsterkou Texasu na 50 metrov voľný spôsob v kategórii desaťročných. Bola to veľká radosť, pretože sme to nečakali. V tejto ťažkej dobe, keď sa málo trénuje, spravila Karolínka dokonca aj osobné rekordy, čo nás veľmi potešilo,“ povedala v rozhovore pre web Slovenskej plaveckej federácie (SPF) oslávenkyňa, ktorú krásnou kyticou v Šamoríne potešil prezident SPF Ivan Šulek.

Piešťanskí plavci tradične patrili na pretekoch k najlepším a zverenci legendárnu trénerku a mamu najúspešnejšej slovenskej plavkyne v histórii Martiny Moravcovej takisto potešili skvelými výsledkami. „Mali sme veľmi úspešné preteky. Dvaja naši pretekári splnili limity na majstrovstvá Európy a sú veľmi blízko k majstrovstvám sveta juniorov. Filip Lányi navyše vytvoril slovenský rekord, takže si myslím, že pre náš klub sú to veľké úspechy,“ doplnila spokojná Darina Moravcová.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín