Takúto nádielku v útulku azda ešte nezažili!

Obrovská radosť zavládla v piešťanskom útulku, keď koncom februára do tamojšej brány dorazili palety plné krmiva a čistiacich prostriedkov. Zvieratá sú na čas zabezpečené a ošetrovatelia môžu byť pokojní, že psom a mačkám čakajúcim na nový milujúci domov majú čo nasypať do misiek.

Na Priemyselnú ulicu priviezli niekoľko paliet plných krmiva i čistidiel (Autor: Útulok Piešťany)

Ak patríte medzi priaznivcov zvierat a podporovateľov útulkov, určite viete, že okrem možnosti priameho dovozu krmiva a ďalších potrieb do zariadenia existuje tiež niekoľko webových stránok, prostredníctvom ktorých zakúpite vybrané pomôcky. Tie následne portál odovzdá do vami vybraného občianskeho združenia.

Ľudia si tento spôsob pomoci veľmi obľúbili, keďže nemusia granuly, konzervy alebo dezinfekčné spreje vyberať spomedzi rozsiahlej ponuky značiek, ale zakúpia priamo to, čo útulok naozaj potrebuje. Podporovatelia tiež nemusia mať nepríjemný pocit z toho, ak si nemôžu dovoliť kúpiť veľké kvalitné krmivo, ale prispejú zakúpením jedného či dvoch čistiacich prostriedkov. Veď keď sa nájde takých viacero, hneď je z jednej veci aj zo desať.

A takto naposledy prišla „kráľovská“ nádielka aj pre piešťanský útulok. „Toto sme naozaj nečakali. Velikánska nádielka kvalitného krmiva pre psíkov i mačičky, konzervy, liečivá, to všetko od mnohých úžasných ľudí, ktorí nás takto skvele zabezpečili minimálne na štyri mesiace. Mali sme čo robiť, kým sme to uskladnili,“ uviedla riaditeľka piešťanského útulku Ľubomíra Baleková.

Neskôr dorazili aj plné palety čistiacich prípravkov. „V histórii nášho útulku si takúto nádielku ani nepamätáme. Je to mega pomoc a my ďakujeme z celého srdca všetkým, ktorí sa do zbierky pre náš útulok zapojili. Je to veľký strom sŕdc skvelých ľudí,“ dodala riaditeľka s tým, že sa nedá ani popísať, ako sa tešia, že zvieratá sú zabezpečené a určite si pochutia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava