Hádzal kamene do skla, aby prilákal tigre. Teraz ho hľadá polícia

  • Polícia pátra
  • 3. marca 2021, 14:56

Policajti pátrajú po návštevníkovi zoologickej záhrady, ktorý je podozrivý zo spáchania trestného činu poškodzovania cudzej veci.

V novembri minulého roka sa neznámy muž pokúsil v areáli Malkia Parku prilákať tigrov k oploteniu výbehu. Zvolil spôsob, za ktorý by si mohol posedieť vo väzení až rok.

Zo vzdialenosti niekoľkých metrov mal hodiť kameň do bezpečnostného skla na výbehu tigrov. To okamžite prasklo, ale keďže ide o trojsklo, nedošlo k jeho úplnému rozbitiu.

Pozornosť dvoch šeliem sa mu tým podarilo upútať. Ihneď prišli skontrolovať, kto sa im to dobíja do ich teritória.

Majiteľ musel pre zachovanie bezpečnosti vymeniť celú tabuľu poškodeného skla o veľkosti približne 1,5 x 2 metre. Páchateľ mu tak spôsobil škodu vo výške viac ako 1500 eur.

Policajti začali vo veci trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. 

Pokiaľ ste muža na fotkách spoznali, prípadne o ňom viete akékoľvek informácie, kontaktujte Obvodné oddelenie Policajného zboru v Dunajskej Strede, zavolajte na číslo 158 alebo nám napíšte súkromnú správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj.

zdroj: KRPZ

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava