Počas lockdownu cvičia, ale aj tvoria

Žiaci Spojenej školy Piešťany trávia posledné týždne rovnako ako všetci – v lockdowne, no nezaháľajú pritom. Kým sa vrátia do školy, udržujú sa v kondícii so svojimi najbližšími.

Danko doma trénuje telo i myseľ. (Autor: FB Spojená Škola)

Výučba žiakov spojenej školy a tamojšieho centra voľného času prebieha individuálne. Niektorí sa učia cez Zoom, iní cez telefóny, Messenger. Niektorým dokonca pedagógovia nosia úlohy do poštových schránok, ďalší si ich vyzdvihujú priamo v škole. Závisí to od schopností žiakov i technického vybavenia v domácom prostredí.

Okrem učenia sa však zdokonaľujú vo svojich obľúbených činnostiach a udržiavajú sa v kondícii. Eliška je nielen zdatná plavkyňa, ale, zdá sa, aj nádejná vlasová styliska. Doma totiž tvorí dokonalé účesy. Nezaháľa ani pri udržiavaní sa v kondícii, neváha „vybehnúť“ na zdravotnú prechádzku alebo si upečie čosi dobré pod zub.

Miško na Valentína navštívil tiesňavu v Haluziciach, Veronika v ten deň piekla s mamou srdiečkovú tortu. Danko s maminou prežil príjemné popoludnie pri rybníku. A keď sa Danko práve neprechádza po čerstvom vzduchu, udržiava sa v dobrej fyzickej a psychickej kondícii doma.

Pozrite si krátku fotogalériu toho, ako užitočne vedia tráviť čas žiaci Spojenej školy v Piešťanoch.

Maťko počas lockdownu precvičuje všetky svaly.
Eliška tvorí dychberúce účesy.
Miško navštívil tiesňavu v Haluziciach.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava