Očkovať sa môžu už aj nepedagogickí a odborní zamestnanci do 55 rokov,

  • Kraj / Spravodajstvo / Región
  • 26. februára 2021, 18:18

„Dnešným dňom je umožnené registrovať sa na očkovanie všetkým zamestnancom škôl a školských zariadení zaradených v sieti,“ priblížil rezort školstva na svojej webovej stránke. Doplnili, že v očkovacích centrách sú dostupné termíny pre všetkých zamestnancov škôl a školských zariadení vo veku do 55 rokov (vrátane).


ilustračný obrázok (Autor: FN TT)

Na dni 27. februára až 5. marca je možná registrácia v očkovacích centrách v mestách Banská Bystrica, Bardejov, Bojnice, Bratislava, Brezno, Dunajská Lužná, Dunajská Streda, Galanta, Humenné, Ilava, Komárno, Košice, Levice a Michalovce. Tiež v Myjave, Partizánskom, Považskej Bystrici, Prešove, Rimavskej Sobote, Rožňave, Snine, Spišskej Novej Vsi, Starej Ľubovni, Svidníku, Topoľčanoch, Trebišove, Trnave, Trstenej, Vranove nad Topľou, Žiari nad Hronom a v Žiline.

Prihlasovanie je možné na webovej stránke http://old.korona.gov.sk/covid-19-vactination-teacher-18-55.html.

„Žial, ešte nie sú dostupné termíny na očkovanie zamestnancov vo veku nad 56 rokov, kedže rezort zdravotníctva čaká na dodávku vakcín pre túto vekovú skupinu,“ doplnil Gröhling.

Rezort školstva dodal, že aktualizovaný vzor potvrdenia zamestnávateľa možno nájsť na stránke https://www.minedu.sk/ockovanie-zamestnancov-skol-a-skolskych-zariadeni/. Týmto potvrdením sa zamestnanci budú preukazovať v očkovacích centrách.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín