Festival JAZZDIVAS: Do Piešťan mieria jazzové divy!

Jedinečný projekt JazzDivas premení Piešťany na dva dni na miesto, v ktorom sa stretnú najvýznamnejšie mená (nielen) slovenského ženského jazzu. Festival sa uskutoční 20-21. augusta. Do Piešťan mieria divy!

Festival JazzDivas, ktorý organizuje piešťanská speváčka Dáška Libiaková v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom a klubom La Musica, bude rozdelený do dvoch dní. Začne sa v piatok 20. augusta práve v klube La Musica, kde sa predstavia speváčky Iveta Lišková a Adriena Bartošová.

Na druhý deň, v sobotu 21. augusta sa hlavný program uskutoční na pódiu Prírodného kina. Klavirista Klaudius Kováč predstaví mladé talenty do 18 rokov. Po nich vystúpia slovenské jazzové divy, ktoré bude sprevádzať Gabo Jonáš Trio. Zaspievajú dámy, ktoré mali diváci možnosť vidieť už minulý rok počas pilotného projektu ženského jazzového koncertu – svoje umenie teda predstaví Lucia Lužinská, Silvia Josifovská, Janka Dekánková, Mirka Kolštromová , saxofonistka Lenka Molčányiová a ďalšie. Diváci si vypočujú aj česko-slovenskú jazzovú legendu Janu Koubkovú.

Veľkým finále večera bude vystúpenie kubánskej speváčky Elsa Valle, ktorú bude sprevádzať Nothing But Swing Trio.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín