Ani stanovačky už nie sú, čo bývali

Zákaz vychádzania a stretávania sa obmedzuje aj rodinné či priateľské posedenia, ktoré by už iste padli vhod každému. A keďže sa nedá stanovať s priateľmi, aspoň sa dá posedieť si sám v prírode. Otázka znie, či bol takýto zámer aj človeka, ktorý vyvliekol na Rekreačnú ulicu v Piešťanoch veľký matrac.

Vedľa príjazdovej cesty k Lodenici si ktosi uložil matrac. (Autor: am)

Opretý hneď vedľa príjazdovej cesty – jednosmerky smerom k Lodenici vyzerá, že na ňom ktosi vylihuje a díva sa na tamojšie opadané stromy a Dubovú. Táto romantická predstava ale asi nebude správna, skôr bude bývalý majiteľ matraca len ďalším zakladateľom čiernej skládky, ktorú bude musieť mesto zlikvidovať na vlastné náklady.

Matrac pritom môže obyvateľ s občianskym preukazom s trvalým pobytom v meste Piešťany zdarma vyhodiť v zbernom stredisku. To sa nachádza na Žilinskej ceste tesne pred koncovou tabuľou mesta v smere na Hornú Stredu. Otváracie hodiny sú stanovené počas pracovných dní od 6.30 do 18.00 h, v sobotu je otvorené od 8.00 do 13.00 h a v nedeľu zatvorené.

Matrac teda môže majiteľ jednoducho vyhodiť tam, kam patrí, a na dívanie sa na prírodu môže využiť niektorú z osadených lavičiek.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava