Niektoré základné školy v Piešťanoch už ohlásili začatie prezenčnej výučby

„Vážení rodičia, oznamujeme vám, že dňa 8. februára 2021 otvárame prezenčnú formu výučby pre žiakov 1. stupňa,“ uvádza Základná škola na Brezovej ulici v Piešťanoch na svojej webovej stránke.


ZŠ M. R. Štefánika informácie o otvorení na svojej webovej stránke zatiaľ neuvádza. (Autor: red)

Rovnakú informáciu na svojom webe uvádza aj ZŠ Holubyho. Návrat do školy pre prvý stupeň od pondelka ohlásila aj Základná škola F. E. Scherera či ZŠ Mojmírova

Spojená škola na Valovej ulici na svojej stránke k nástupu do školy od pondelka píše: „Od 8. februára sa v súlade s Covid automatom a rozhodnutiami epidemiológov uskutoční otvorenie špeciálnej materskej školy pre všetky deti, špeciálnej základnej školy a praktickej školy vo všetkých ročníkoch.“

O tom, či sa od pondelka otvorí aj ZŠ M. R. Štefánika či Cirkevná spojená škola, sa na ich internetových stránkach nedá dočítať.

Na vyjadrenia je skúpa aj piešťanská radnica. Na jej webovej stránke o otváraní škôl od pondelka 8. februára tiež nič nenájdete aj napriek tomu, že mesto je zriaďovateľom drvivej väčšiny základných škôl na území kúpeľného mesta.

Na území kúpeľného mesta je i šesť stredných škôl. O tom či sa v pondelok otvoria pre svoje posledné ročníky na ich webových stránkach nie je žiadna zmienka. Na informácie o tom či stredoškoláci trnavského kraja idú v pondelok do školy je skúpa i webové stránka ich zriaďovateľa Trnavského samosprávneho kraja.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav