Po Piešťanoch jazdil s 2,6 promile

  • Kraj / Piešťany
  • 29. januára 2021, 12:17

Policajti odhalili v stredu 27. januára dvoch vodičov. Spája ich veľa. Sú vo veku približne 30 rokov, jazdia na svojich audi a obaja si sadli v stredu s viac ako dvomi promile za volant. Jedného z nich zastavili v Piešťanoch.

Ďalší vodič búral pod vplyvom alkoholu v Skalici. Polícia SR - Trnavský kraj

Jedným z dvoch vodičov – previnilcov je 34-ročný muž zo Sobraniec. Policajti ho kontrolovali v noci po 22.00 h na ulici Dominika Tatarku v Piešťanoch. Dychová skúška bola pozitívna, v dychu mu namerali 2,6 promile alkoholu.

Alkohol za volantom riešili aj skalickí policajti, a to po nehode 31-ročného muža. Krátko po obede zišiel s autom Audi A3 mimo cestu, narazil do dopravných značiek a následne aj do stromu. Z miesta nehody ušiel, policajti ho však bezprostredne na to zastavili. Pri dychovej skúške nafúkal 1,29 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,69 promile. Vodičovi sa nič nestalo. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu 12-ročného dievčaťa, ktoré zasiahol úlomok betónu z dopravnej značky.

Policajti obvinili oboch vodičov z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, zadržali im vodičské preukazy a do rozhodnutia súdu si za svoje tátoše už nesadnú. V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody až na 1 rok.

Polícia SR – Trnavský kraj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava