Značka z križovatky vraj zmizne po zime

Už niekoľko mesiacov vodiči odbočujúci z Krajinskej cesty na Bratislavskú v Piešťanoch obchádzajú mobilné dopravné značenie. Viackrát ho ktosi preložil na chodník či posunul do vedľajšieho jazdného pruhu, no vždy sa vráti naspäť na svoje miesto. Natrvalo by malo zmiznúť po zime.

Krajinská cesta: Dôvodom umiestnenia značky je poškodený kanalizačný poklop. (Autor: am)

Značenie v odbočovacom pruhu na Krajinskej ceste upozorňuje na nerovnosť vozovky už niekoľko mesiacov. Vodiči odbočujúci doľava musia značku obchádzať, čo najmä v prípade veľkých vozidiel spomaľuje prejazd cez križovatku, kde zelená v niektorých svetelných módoch trvá len pár sekúnd.

Pri lepšom pohľade na cestu je zrejmé, že značenie neupozorňuje na výtlk, ale na prepadnutý kanál. Zaujímalo nás preto, kedy bude situácia riešená a značku z cesty odstránia.

„Mobilné dopravné značenie je umiestnené na mieste poškodeného kanalizačného poklopu, aby nedošlo k ohrozeniu bezpečnosti vodičov a poškodeniu ich vozidiel. Oprava poruchy sa uskutoční hneď po ukončení obdobia zimnej údržby,“ informovala Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja, ktorá spravuje Krajinskú cestu v Piešťanoch. Na riešenie si tak ešte niekoľko týždňov vodiči počkajú. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava