Rezort Piešťany zhromažďuje tipy na výlety do okolia kúpeľného mesta

  • Piešťany
  • 26. januára 2021, 11:05

Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany odmení ľudí, ktorí budú spoznávať piešťanský región a o svojom výlete dajú vedieť aj iným. Podľa výkonnej riaditeľky organizácie Tatiany Nevolnej ani obmedzenia pohybu a cestovania nemôžu ľudí obmedziť v zbieraní zážitkov, aj keď zatiaľ len v rámci okresu.

Foto: am

„Piešťanský región ponúka veľa možností aj na zimné výlety. Často ani samotní Piešťanci nevedia o mnohých krásnych miestach, ktoré majú na dosah ruky. Našou výzvou chceme podporiť informovanosť o možnostiach výletov v okolí Piešťan, kde je aj v zime krásne. Momentálne môžu tieto informácie využiť obyvatelia Piešťanského okresu, neskôr, po uvoľnení obmedzení, budú tipy užitočné pre turistov z celého Slovenska,“ vysvetlila Nevolná.

Ľudia z Piešťan a okolia môžu pomôcť vytvoriť databázu s tipmi na výlety, ak o nich napíšu a pridajú aj fotky na info@visitpiestany.sk. Vybrané tipy na výlet Rezort Piešťany uverejní na svojej stránke www.visitpiestany.sk a každého autora zverejneného tipu odmení poukážkou v hodnote 20 eur. Poukážky bude možné uplatniť počas celého roka u ktoréhokoľvek člena Rezortu Piešťany.

Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany má dvadsať členov, okrem miest a obcí sú medzi nimi aj Slovenské liečebné kúpele Piešťany, ďalej niektoré hotely a reštaurácie.

SITA

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava