Do škôlok a družín nastúpili deti rodičov z kritickej infraštruktúry

Ani piešťanské materské školy (MŠ) a školské kluby prvostupniarov nie sú pre nepriaznivú situáciu týkajúcu sa koronavírusu otvorené všetky. Brány otvorili od pondelka 18. januára len niektoré z nich, a to len pre deti rodičov z kritickej infraštruktúry a tých, ktorí nemôžu zostať pracovať z domu.

Ilustračné foto.

Mesto Piešťany vydalo rozhodnutie, že od 18. januára budú na základe prieskumu medzi rodičmi otvorené niektoré škôlky, ktoré prijmú deti zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre, rovnako aj deti zákonných zástupcov, ktorým povaha práce neumožňuje vykonávať ju z domácnosti.

Škôlkari tak tento týždeň môžu prichádzať do MŠ 8. mája, MŠ Valová – konkrétne do jej elokovaného pracoviska na Detvianskej ulici, tiež do elokovaného pracoviska na A. Dubčeka, ktoré je súčasťou MŠ Ružová a napokon aj do MŠ E. F. Scherera a MŠ Staničná.

Prerušená prevádzka je od pondelka v elokovanom pracovisku na Holubyho, ktoré je súčasťou MŠ Staničná, v elokovanom pracovisku Považská, ktoré je súčasťou MŠ Valová, a tiež v MŠ Ružová.

Prerušená je tiež od pondelka prevádzka školských klubov, ktoré sú súčasťou ZŠ F. E. Scherera, ZŠ Mojmírova, ZŠ Holubyho a ZŠ M.R. Štefánika. Pre deti rodičov z kritickej infraštruktúry je zabezpečený školský klub v ZŠ Brezová.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava