Autobusová doprava bude premávať v prázdninovom režime aj naďalej

Epidemiologická situácia sa v uplynulých dňoch nezmenila natoľko, aby sa deti vrátili do škôl, a tak aj mestská autobusová doprava v Piešťanoch naďalej pokračuje v prázdninovom režime. Autobusy tak budú i tento týždeň premávať v obmedzenej frekvencii.

Foto: am

Prepravná spoločnosť Arriva Slovensko informovala, že od 11. januára z dôvodu uzatvorenia škôl bude MHD v Piešťanoch premávať až do odvolania v prázdninovom režime. Rovnako tak mali v prázdninovom režime premávať minimálne do 17. januára aj autobusy prímestskej dopravy s prísľubom, že keď sa žiaci vrátia do škôl, obnoví sa aj štandardná preprava. Deti sa do lavíc tento týždeň nevracajú, a tak aj oba typy dopravy zostávajú v prázdninovom móde.

Obmedzenie naďalej pretrváva aj na východnej strane od Piešťan, čiže ovplyvní ľudí prichádzajúcich za prácou v smere od Topoľčian. Z dôvodu nezlepšujúcej sa epidemiologickej situácie v okrese Nitra a Zlaté Moravce, v dôsledku ktorej sa Arrive dramaticky znížil počet vodičov autobusov, i tam pristupujú k zmene režimu prevádzky prímestskej dopravy. S účinnosťou od 18. januára pokračuje na prímestských linkách, ktoré zabezpečuje prevádzka v Nitre a Zlatých Moravciach sobotný režim. V okrese Topoľčany budú s účinnosťou od 18. januára premávať v režime „letné prázdniny“, a to do odvolania.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel