Hrozivo vyzerajúca nehoda pri Bučanoch: Po zrážke zostali nepojazdné tri autá

  • Kraj
  • 15. januára 2021, 13:00

Policajné hliadky boli včera podvečer privolané k dopravnej nehode pri obci Bučany.

Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

Dopravní policajti šetrením zistili, že pravdepodobnou príčinou nehody bola nepozornosť zo strany vodiča Škody Octavia. Ten počas jazdy smerom do Trnavy pravdepodobne nesledoval situáciu na ceste. Nestihol zareagovať a narazil do pred ním idúceho auta Renault Clio. To chcelo tesne pred nárazom odbočiť na vedľajšiu cestu. Po zrážke ho odhodilo do protismeru, kde sa čelne zrazilo s protiidúcim autom VW Golf. Policajti podrobili všetkých vodičov dychovým skúškam, prítomnosť alkoholu sa však nepotvrdila. Hrozivo vyzerajúca nehoda si vyžiadala jednu zranenú osobu, ktorú po prvotnom ošetrení previezli s viacerými zraneniami do trnavskej nemocnice. Počas dokumentovania nehody bol hlavný ťah na Trnavu neprejazdný a tvorili sa tu niekoľkokilometrové kolóny. Sprejazdniť sa ho podarilo po necelej hodine.

Stále platí, že sa na jazdu treba plne sústrediť. O to viac, ak je vonku tma a zlé počasie. Stačí sekunda a do cieľa svojej cesty už nemusíte prísť.

Polícia SR – Trnavský kraj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava