Úradné hodiny na pracoviskách rezortu vnútra ostávajú od 11. januára len dopoludnia

  • Spravodajstvo
  • 10. januára 2021, 08:00

Úradné hodiny na pracoviskách Ministerstva vnútra SR (MV SR) ostávajú od pondelka 11. januára v čase od 8:00 do 12:00. Ako informuje rezort vo svojom profile na sociálnej sieti, týka sa to klientskych centier, pracovísk okresných úradov a polície. Evidencia vozidiel naďalej vybavuje iba elektronicky objednané osoby a od pondelka vykonáva len nevyhnutné evidenčné úkony.

(Autor: pic)

Okresné úrady budú prijímať osobné podania len za účelom výkonu podnikateľskej alebo obdobnej činnosti. V ostatných prípadoch je potrebné využívať elektronickú, telefonickú či písomnú komunikáciu. Zrušené sú všetky priestupkové pojednávania. Zvláštny režim platí pre pracoviská Okresného úradu Nitra, kde je možné osobne zájsť len s negatívnym výsledkom testu na koronavírus či s potvrdením o prekonaní daného ochorenia.

Evidencia vozidiel naďalej vybavuje iba elektronicky objednané osoby a od pondelka 11. januára vykonáva len nevyhnutné evidenčné úkony. Policajné oddelenia dokladov obmedzili agendu len na prijímanie žiadostí o vydanie odcudzených či stratených občianskych a vodičských preukazov, v prípade pasov len žiadostí v zrýchlenej lehote.

Cudzinecká polícia zrušila stránkové hodiny až do odvolania vzhľadom na to, že jej príslušníci boli vyčlenení na plnenie úloh v súvislosti s riešením pandemickej situácie.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav