Veľký horoskop: Čo vás čaká v novom roku?

  • Kultúra a spoločnosť
  • 2. januára 2021, 00:01

BARAN 21. 3. – 20. 4.

Tento rok bude pre vás priaznivý vo forme výletov, dobrodružstiev a možno aj adrenalínových zážitkov. Využite tento čas naplno.

Kariéra: Ste trpezlivý jedinec, ktorý sa bojí urobiť krok mimo svojich zaužívaných pravidiel. Nenechajte sa však zdierať svojimi nadriadenými. Musia pochopiť, že máte aj svoj život.

Vzťahy: Úprimnosť sa v dnešnom svete veľmi nenosí a v minulom roku vám táto vlastnosť medzi blízkymi spôsobila menšie problémy. Všetko sa vyrieši a určite od tohto spôsobu komunikácie neupúšťajte.

Zdravie: Leto vám pomôže načerpať nové sily a do konca roka budete zdravý ako rybička.

BÝK 21. 4. – 21. 5.

V strede roka 2021 budete mať šancu urobiť dobrý skutok. Ste človek so srdcom na správnom mieste, a tak túto príležitosť určite neprehliadnete.

Kariéra: Hviezdy sú k vám naklonené a prinášajú pracovnú ponuku, ktorá sa neodmieta. Buďte obozretní a neodožeňte si príležitosť.

Vzťahy: Konečne zistíte, kto je človek číslo jeden vo vašom živote. Aj keď ste doposiaľ mali pochybnosti, situácie, ktoré nastanú v najbližších mesiacoch, vám otvoria oči.

Zdravie: Mali by ste viac dbať na pravidelné prehliadky. Máte na ne nárok, tak ich využívajte. Môžu vám odhaliť zdravotné nedostatky v rannom štádiu.

BLÍŽENCI 22. 5. – 21. 6.

Na jar si pre vás hviezdy pripravili zvláštne obdobie. Budete čeliť mnohým novým skúsenostiam, avšak všetky vás posunú v pozitívnom zmysle vpred.

Kariéra: Jarné, jesenné či zimné únavy šéf tolerovať nebude. Skúste sa premôcť a napriek nevôli ukázať, že ste schopní pracovať, aj keď by ste deň najradšej trávili s blízkymi v prírode.

Vzťahy: Konečne sa vám podarí utriasť problémy, ktorý vašu rodinu už dlhšiu dobu sužujú. Budete žiť pokojnejšie bez doterajších stresov.

Zdravie: Nezaostávajte sa rovesníkmi a snažte sa aj vy hýbať a udržiavať telo v kondícii. Zrýchli sa vám metabolizmus, zlepší nálada a obdivné pohľady zvýšia sebavedomie.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Napriek tomu, že do nového roka ste nevstúpili pompéznymi bujarými oslavami, čaká vás vydarený rok. Už v prvých mesiacoch sa dočkáte výraznej zmeny, ktorá obráti váš život naruby. I keď sa môže v prvom momente zdať, že bude negatívna, napokon zistíte, že nič lepšie sa vám ani nemohlo stať.

Kariéra: Zmena práce, ktorá vám už dlhodobo neponúka nič, čo by vás posúvalo vpred, môže byť tento rok tou správnou voľbou.

Vzťahy: Netrápte sa toľko problémami svojich rodinných príslušníkov a blízkych priateľov. Každý si je strojcom svojho šťastia sám a venujte preto svoju energiu radšej do výnimočných zážitkov ako analyzovania stavu iných ľudí.

Zdravie: Vlani ste sa zdravotne celkom držali, tento rok to iné nebude. Môže sa stať, že vás skolí ľahká chrípka či nachladnutie, no nič vážne vám nehrozí.

LEV 23. 7. – 23. 8.

Nie každý deň je nedeľa a v takom duchu sa bude niesť aj začiatok roka. V jeho druhej polovici sa však karta obráti a vy sa konečne dostanete do príjemného, pohodového obdobia.

Kariéra: Dávajte si pozor, aby na vás kolegovia „nenabonzovali“ tajnú kávičku či neskorý príchod. Vedenie by vás za to mohlo nepekne odmeniť.

Vzťahy: V druhej polovici roka sa stretnete s človekom, ktorý výrazne zmení váš pohľad na svet. Snažte sa zobrať si od neho čo najviac, posilní vás to. Vaša rodina sa možno rozrastie.

Zdravie: Prechladnutie, kašeľ a iné ľahšie ochorenia vás budú ohrozovať najmä pri výrazných zmenách počasia. Dávajte si preto pozor a berte si aj oblečenie, ktoré si môžete v prípade potreby vyzliecť.

PANNA 24. 8. – 23. 9.

Aj keď ste vlani mali pocit, že sa vám nič nedarí, urobili ste toho dosť, najmä pre svoju rodinu. Tento rok sú vám hviezdy naklonené a za svoje skutky budete odmenení.

Kariéra: Tento rok vás čaká veľká zmena. Môže sa stať, že váš šéf si všimne prácu, ktorú mimoriadne dobre vykonávate, a povýši vás, prípadne sa naskytne nová oveľa výhodnejšia ponuka.

Vzťahy: Dávajte si dobrý pozor, čo komu poviete. Nikdy neviete, kam sa informácie dostanú a v akom svetle. Vo vašom blízkom okolí sa s najväčšou pravdepodobnosťou nachádza nepriateľ.

Zdravie: Bolesti hlavy spôsobuje je nedostatok tekutín. Snažte sa počas dňa viac piť čistú vodu. Organizmus sa vám za to poďakuje.

VÁHY 24. 9. – 23. 10.

Nejako bolo, nejako bude. To ste si hovorili počas celého minulého roka. Nechať svoje ďalšie smerovanie na osud sa vyplatí i tento rok. Netreba veci zbytočne analyzovať.

Kariéra: Ak sa vám dlhšiu dobu nepodarilo nájsť si prácu, teraz by to konečne mohlo vyjsť. Neočakávajte však, že budete riaditeľom veľkej korporácie. Mali by ste byť vďační i za nižšie postavenie.

Vzťahy: Členovia domácnosti vás trošku potrápia svojou náladovosťou, no nenechajte sa rozhádzať. Ak sa nebudete kontrolovať, môžete vysloviť niečo, čo neskôr budete ľutovať.

Zdravie: Telesnú a mentálnu kondíciu by vám mnohí mohli závidieť. Udržte si to a buďte príkladom pre svoje okolie. Choroby vás budú obchádzať.

ŠKORPIÓN 24. 10. – 22. 11.

V roku 2020 sa vám podarilo obnoviť vzťahy so starými priateľmi, zabudnúť na šarvátky a vzťahové bariéry a k tomu si udržať prácu. Začínajúce obdobie sa ponesie v pokojnom duchu, výrazné zmeny môžu nastať až v jesenných mesiacoch.

Kariéra: Svoju prácu robíte dobre a šéf je s vami spokojný. Dokážete sa obracať a robota vám nesmrdí, takže sa o svoju pozíciu obávať nemusíte. Ak však chcete vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a popracovať na kariérnom postupe, pokojne sa uchádzajte o vyššiu pozíciu. Hviezdy vám tento rok prajú.

Vzťahy: S láskou to nebude príliš ružové, hrozí, že s partnerom zájdete do stereotypu. Ak svoju spriaznenú polovičku ešte nemáte, nezmení sa to pravdepodobne ani tento rok. Rodina vás však podrží.

Zdravie: Mali by ste sa vyvarovať nadmerného konzumovania sladených jedál a nápojov. Neprospieva to vášmu tráviacemu systému ani nálade.

STRELEC 23. 11. – 21. 12.

Vlani sa vám podarili urobiť veľké životné zmeny. Váš život sa postupne dostal do zabehnutých koľají a bude to tak i naďalej pokračovať. Žiadne šokové terapie už čakať nemusíte.

Kariéra: Pracovné problémy povyšujete nad hranicu, ktorú si zaslúžia. Zvoľnite tempo, pokúste sa nevnímať veci ako tragické a bude sa vám pracovať ľahšie.

Vzťahy: Utrasú sa vzťahy s vašimi známymi, ktoré sa minulý rok podarilo naštrbiť. Najmä v lete budete zažívať veľmi príjemné chvíle.

Zdravie: Dávajte si pozor na ľahšie úrazy, ako sú popáleniny pri sporáku či pošmyknutia. Nič vážne vám nehrozí, no držte sa radšej zásady – pomaly ďalej zájdeš.

KOZOROŽEC 22. 12. – 20. 1.

Vaša tvrdohlavosť a cieľavedomosť sa opäť prejaví i v tomto roku. Bude stáť za mnohými rozhodnutiami, ktoré urobíte. Niektoré z nich budú správne, no tie radikálnejšie by ste si predsa len mali dvakrát premyslieť.

Kariéra: Bude sa vám mimoriadne dariť. Vďaka lepšiemu finančnému ohodnoteniu splatíte dlh, ktorý ste naakumulovali, a budete sa preto cítiť omnoho lepšie ako vlani.

Vzťahy: Urobili ste, čo sa dalo, no napriek tomu máte pocit, že ste zasa najhorší. Je to len pocit, okolie vás totiž obdivuje a bude to tak i tento rok. Pre mnohých sa stanete inšpiráciou pre svoju húževnatosť. Lásku vám však tento rok hviezdy neprinesú.

Zdravie: Mali by ste sa začať mierniť v konzumácii návykových látok, ako je cukor, alkohol či cigarety. Sami na sebe cítite, že vás zvnútra likvidujú a prispievajú k rýchlejšiemu starnutiu.

VODNÁR 21. 1. – 19. 2.

Minulý rok ste si konečne zariadili svoj pokoj. Teraz to všetko zúročíte a bude sa vám dobre žiť.

Kariéra: Čaká vás pohodový rok bez väčších zmien, postupov, ale aj prepustení. Tak či tak nič zadarmo nedostanete, preto sa snažte rovnako ako doteraz.

Vzťahy: Môže sa stať, že vás postretnú výrazné zmeny vo forme rozchodov či ukončení priateľstiev. Nezabúdajte, všetko je tak, ako má byť.

Zdravie: Telesná schránka bude fungovať takmer na sto percent, no čo duša? Trocha relaxu by vám nezaškodilo. Choďte do prírody.

RYBY 20. 2. – 20. 3.

Prajete si dobrý rok, počas ktorého už konečne nebudete musieť riešiť žiadne komplikácie. Musíte sa o to však pričiniť i vlastnou silou a vysielať do sveta pozitívnu energiu.

Kariéra: Urobte si týždeň voľna, počas ktorého nebudete musieť myslieť na prácu. Nikto nie je nenahraditeľný a vám to len prospeje. Nadriadení vedia, že svoju prácu robíte dobre.

Vzťahy: Partner vás koncom roka možno trochu potrápi, no aj tak s ním trpezlivosť nestratíte. Uvedomujete si, že je pre vás jedinečný a lepšieho by ste ťažko našli.

Zdravie: Ak nebudete dbať na zdravú stravu, čoskoro sa to prejaví na vašej pleti. V roku 2021 by ste si mali dať záväzok, že slanina, čokoláda alebo čipsy patria na stôl len raz za čas.

(red)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava