Krásne sviatky a veľa úspechov v roku 2021 praje DOMOSS

  • Inzercia
  • 24. decembra 2020, 10:00

Znovu je tu najkrajšie obdobie roka, na ktoré sa tešia malí aj veľkí. December, to je obdobie Vianoc a času stráveného s milovanými v štýlových obývačkách, moderných domácnostiach so smart spotrebičmi alebo v útulných chatách s kachľami. December je aj obdobie bilancovania, no hlavne nakupovania darčekov pod stromček.

V DOMOSS-e vám pri ich výbere ochotne poradia naši odborníci. Ich snahou je, aby ste od nás vždy odchádzali s úsmevom, potešením a pozitívnou náladou.

Našou motiváciou na zlepšovanie je vaša vyslovená dôvera a spokojnosť s každým nákupom. Každodenné rutiny ako pranie a sušenie oblečenia, upratovanie, varenie, pečenie, práce na záhrade, ale aj šport, sa vďaka moderným spotrebičom a pomocníkom od obľúbených a renomovaných značiek z DOMOSS-u stávajú jednoduchšími.

Ďakujeme vám, že u nás nakupujete, zariaďujete svoje domácnosti a obraciate sa na nás pri rekonštrukcii domov a bytov už viac ako 30 rokov. Každým prejavom vašej dôvery napredujeme a zdokonaľujeme svoje kvality predaja a služieb. Pre nás, DOMOSS, je nesmierne dôležité merať svoje úspechy spokojnými a vernými

zákazníkmi, ktorí šíria dobré a pozitívne meno našej spoločnosti. Naďalej budeme ponúkať produkty najvyššej kvality od renomovaných značiek a prinášať servis či poradenské služby, aby sme naplnili vaše očakávania.

Chceme vám popriať príjemné prežitie vianočných sviatkov. Nech sa každému z vás splnia všetky priania a do roku 2021 prajeme veľa zdravia, množstvo pracovných a osobných úspechov, splnených želaní a hlavne rodinnú pohodu.

Praje kolektív DOMOSS

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava